Af - 06/04-14 20:50; Opdateret: 06/04-14 21:26

Dramatisk sejr til Brøndby efter brændt straffesparkDramatisk sejr til Brøndby efter brændt straffespark

Med dramatisk 1-0-sejr på hjemmebane holder Brøndby IF fast i toppen. Esbjerg brændte straffespark og alle chancerne undervejs.

storybild

(Billede: Polfoto)

Så fik Esbjergs Superligaspillere lige genopfrisket, hvordan det er at tabe en Superligakamp. Nederlaget på 1-0 på Brøndby Stadion i aftes var nemlig holdets første i Superligaen i 2014.

Men det holdt godt nok hårdt, for Brøndby, som nok var en lille smule heldige med, at Esbjerg havde glemt skarpheden og den sidste aflevering i Jylland.

Peter Ankersen var den helt store synder for gæsterne: Han brændte sit forsøg fra straffesparkspletten med et lille kvarter igen, da Brøndby-målmand Lukas Hradecky havde luret, hvilken side bolden ville komme i.

Inden da burde Alexander Szymanowski dog have afgjort sagerne for Brøndby. I løbet af anden halvleg havde han i hvert fald tre chancer, som han burde have scoret på. For chancer var der mange af, efterhånden som Esbjerg satsede på kontra og lod defensiven klare sig selv.

Men hverken misbrugte chancer eller godt spil bonger ud på måltavlen, så fortjent eller ej, så gik matchvinderrollen til årets U19-talent, Andrew Hjulsager.

Han stod for kampens eneste scoring, da han kort før pausen tog bolden med sig midt på Esbjergs banehalvdel, satte i løb fremad, spillede en nydelig et-to med Simon Makienok, som elegant bandede sin unge holdkammerat helt fri i feltet, og så sparkede Andrew Hjulsager hårdt og fladt bolden i nettet under Esbjergs målmand Martin Dubravka.

Med sejren er Brøndby stadig á point med FC København på tredjepladsen, mens Esbjergs lyn-opstigning fra bunden til toppen af tabellen i denne omgang stoppede på en femteplads.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Højt trusselsniveau i Frankrig:...
bt.dk
Verdens tredjestørste butik på vej...
bt.dk
DR-ansat rasede over DR-program: 'Det...
bt.dk
BTs Formel 1-korrespondent: Så mange...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx