Af - 23/02-14 18:56; Opdateret: 23/02-14 19:19

Græsknold snød Cornelius for matchvinder-rolle i comebackGræsknold snød Cornelius for matchvinder-rolle i comeback

Andreas Cornelius lignede en matchvinder, men så dukkede Jesper Lange op og sikrede AGF et point mod FCK.

storybild

(Billede: Polfoto)

Det var tæt på et drømme-comeback for Andreas Cornelius, som midt i anden halvleg havde bragt FCK foran mod AGF i Aarhus.

Men det var lige indtil indskiftede Jesper Lange blev AGF-helt med en udligning i det 88. minut via en græsknold, som FCK-keeper Johan Wiland vil ærgre sig over, at han ikke holdt ude.

Andreas Cornelius har været på alles læber de seneste uger. Det dyreste indkøb i Superligaens historie, der er tilbage i FCK efter et mislykket ophold i Premier League-klubben Cardiff var med fra start i FCKs forårspremiere ude mod AGF.

Allerede efter syv minutter i kampen mellem FCK og AGF var Andreas Cornelius millimeter fra at sætte alle kritiske røster til vægs, da han efter et hjørnespark på smukkeste vis fik sendt et saksespark afsted mod mål. Men desværre for 'Corner' og FCK var stolpen i vejen.

Cornelius var meget på bolden særligt i første halvleg, hvor han markerede sig med gode berøringer og fine afleveringer, men også brændte flere oplagte chancer.

Fire gange høvlede han bolden langt op på tilskuerrækkerne på afslutninger langt udefra, og da Igor Vetokele spillede ham igennem til en stor chance i feltet svigtede det kolde højreben, og Cornelius fik slet ikke ordentligt træf på bolden.

Et disciplineret AGF-mandskab var ikke i nærheden af FCKs mål i første halvleg, men da nyerhvervelsen Johan Lædre Bjørdal spillede en flot halvleg sammen med Anders Kure i det aarhusianske midterforsvar blev det ved 0-0 ved pausen.

Det var reelt først efter at FCK kom foran, at aarhusianerne viste nogen form for offensivt initiativ, og derfor kunne Jesper Lange dukke op blandt venner og fjender og sikre AGF et point med et spark i det korte hjørne.

Resultatet betyder, at FCK er fem point efter FC Midtjyllands førsteplads - FC Midtjylland tabte deres forårspremiere til OB.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Avicii døde pludseligt: Nu udtaler...
bt.dk
Drukneulykke ved Rødvig Stevns: Én...
bt.dk
Dansk kaffekæde i navneskifte - det...
bt.dk
Jackson-familien er dybt bekymret for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx