13/07-17 15:22

Muguruza udspiller slovak og stormer i Wimbledon-finaleMuguruza udspiller slovak og stormer i Wimbledon-finale

23-årige Garbiñe Muguruza viste storspil i semifinalen og er klar til sin anden Wimbledon-finale i karrieren.

storybild

Muguruza er klar til Wimbledon-finalen efter en storsejr i semifinalen. Reuters/Toby Melville

London. Den spanske tennisspiller Garbiñe Muguruza bookede torsdag eftermiddag billet til Wimbledon-finalen efter en magtdemonstration i semifinalen mod slovakiske Magdalena Rybarikova.

Den 23-årige spanier besejrede Rybarikova i to sæt med cifrene 6-1, 6-1.

Dermed er Muguruza klar til karrierens anden Wimbledon-finale, efter at hun i 2015 blev nummer to efter finalenederlag til Serena Williams.

I torsdagens kamp kom 14.-seedede Muguruza foran 5-0 i første sæt, inden Rybarikova kom på tavlen for første gang og reducerede til 5-1.

Efterfølgende havde Muguruza mulighed for at serve sættet hjem, og det gjorde hun i sikker stil. Spanieren behøvede blot en enkelt sætbold for at hive sættet hjem efter godt en halv times spil.

Spanieren havde kampen igennem held med sin stærke baghånd, der stod for adskillige vinderslag særligt ned langs linjen.

Andet sæt fortsatte i samme stil, og Muguruza brød allerede slovakken i første parti. Det blev også til 2-0, 3-0 og 4-0, inden Rybarikova kom på tavlen.

Lige lidt hjalp det dog for slovakken, der er nummer 87 i verden. Muguruza tog de næste to partier og sikrede sejren efter lidt over en times spil.

Dermed er Muguruza klar til finalen, hvor vinderen af kampen mellem britiske Johanna Konta og amerikanske Venus Williams venter.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu rammer den nye Stars-film...
bt.dk
BT erfarer: Brøndby betaler 11...
bt.dk
Sødt billede: Johanne Schmidt-Nielsen...
bt.dk
Støjberg-opgør i Venstre: Det havde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx