Af Ritzau - 19/10-16 08:06

Leicester-manager vil have ligaoptur efter sejr over FCKLeicester-manager vil have ligaoptur efter sejr over FCK

Leicesters succes i Champions League skal overføres til Premier League, siger Claudio Ranieri.

storybild

Leicesters manager, Claudio Ranieri, er glad for præstationerne i Champions League, men utilfreds med klubbens resultater i Premier League. (Billede: Scanpix/Anders Kjærbye)

Tirsdagens 1-0-hjemmesejr over FC København i Champions League stiller Leicester i en gunstig position i forhold til at avancere til ottendedelsfinalerne i Europas bedste klubturnering.

Men i Premier League halter det for den forsvarende mester, og klubbens manager, Claudio Ranieri, vil overføre de gode europæiske præstationer til den hjemlige liga.

- På den ene side er jeg meget stolt over præstationerne i Champions League, men på den anden side, når jeg tænker på Premier League, så er jeg meget, meget sur, siger Ranieri, inden han glatter ud.

- Men det er okay, for det skete også i min aktive karriere. Første gang man er med i en stor turnering, taber man, når man kommer tilbage til ligaen.

- Man bruger mere energi, mental energi, i Champions League, og derfor er det normalt, at man vender tilbage til ligaen ved at være lidt nede, siger italieneren.

Efter otte spillerunder i Premier League har Leicester otte point, hvilket placerer mesteren på en 13.-plads.

Til gengæld er klubben efter tre sejre i tre kampe i Champions League minimum sikret en tredjeplads i gruppen, hvilket giver adgang til Europa League i foråret.

- Vi skal vende det, for Premier League er det vigtigste nu. Det er vores topprioritet, siger Ranieri.

Tirsdagens sejr over FCK blev sikret på et mål af stjernen Riyad Mahrez. Til sidst i kampen forhindrede Kasper Schmeichel FCK i at udligne med en fantomredning.

/ritzau/AFP

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx