Af Ritzau - 04/09-16 20:02; Opdateret: 04/09-16 22:46

Polen smider point ude mod Kasakhstan i Danmarks gruppePolen smider point ude mod Kasakhstan i Danmarks gruppe

Polen satte en 2-0-føring over styr og må nøjes med et enkelt point i første kamp i Danmarks VM-gruppe.

storybild

Robert Lewandowski (th.) stod for det ene af Polens mål i opgøret mod Kasakhstan, som endte 2-2. (Billede: Scanpix/Stanislav Filippov)

Polen kom mindre godt fra land i Danmarks VM-gruppe, da polakkerne ude måtte nøjes med 2-2 mod Kasakhstan søndag.

Polen var foran 2-0 efter de første 45 minutter, men endte med at sætte føringen over styr, og dermed lægger Polen ud med at hente et enkelt point i VM-kvalifikationens gruppe E, hvor Danmark topper med tre point efter 1-0-sejren over Armenien.

Polen er på forhånd regnet som en af gruppens favoritter om den direkte plads til VM-slutrunden i 2018, og Polen mønstrer i front navne som de to angribere Robert Lewandowski fra Bayern München og Napolis Arkadiusz Milik.

Det var dog den mindre profilerede Bartosz Kapustka, der bragte polakkerne foran 1-0 efter blot ni minutter.

Fem minutter før pausen gjorde Lewandowski det til 2-0 på et straffespark.

Efter pausen fik Kasakhstan så reduceret ved Sergey Khizhnicenko efter 51 minutter, og angriberen var såmænd på pletten igen syv minutter senere, da han udnyttede et oplæg fra Maksat Baizhanov og udlignede til slutresultatet.

I gruppens sidste kamp søndag lignede det længe en nulløsning mellem Rumænien og Montenegro, men fem minutter før tid kom der gang i måltavlen.

Først troede Adrian Popa givetvis, at han havde gjort sig til matchvinder for hjemmeholdet Rumænien med scoringen til 1-0, men to minutter senere udlignede Montenegros Stevan Jovetic.

Dermed endte det 1-1 til glæde for Åge Hareide og det danske landshold, der topper gruppen som eneste hold med en sejr i første spillerunde efter 1-0 over Armenien.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx