Af - 13/09-16 19:51

Båd med fodboldfans overhældt med gylleBåd med fodboldfans overhældt med gylle

Over stregen: Hoffenheim-fans på vej til Bundesliga-kamp blev søndag overdænget med gylle.

storybild

Hoffenheim's players celebrate after scoring the 4-4 during the German first division Bundesliga football match between FSV Mainz and TSG Hoffenheim in the Opel-Arena in Mainz, central Germany on September 11, 2016. / AFP PHOTO / DANIEL ROLAND (Billede: Scanpix/Daniel Roland)

Klamt!

En gruppe Hoffenheim-fans fik søndag hældt gylle i hovedet, da de ombord på en båd sejlede på Rhinen med kurs mod Mannheim til udekampen Mainz 05.

Ifølge den tyske avis, Bild, blev omkring 20 ud af 400 Hoffenheim-fans ramt af ekskrementer, da flere spande med gylle blev tømt ud fra en bro, som båden sejlede under.
En enkelt spand blev ikke tømt, men røg i stedet ud over kanten på broen og ramte skibet.

Hoffenheim leverer vildt comeback mod Lössl og Mainz
Hoffenheim leverer vildt comeback mod Lössl og Mainz

- Det er et udtryk for foragt for mennesker, groft uagtsomt, og sågår farligt. Det kunne have kostet mennskeliv. Jeg har ingen forståelse for det, og jeg håber, at det bliver opklaret, siger klubpræsidenten for TSG Hoffenheim til Bild ovenpå gylle-angrebet.


At de skyldige på en eller anden måde har forbindelse med Mainz-tilhængerne er der nok ingen tvivl om. Under den efterfølgende Bundesliga-kamp havde hjemmeholdets tilskuere nemlig hånende bannere med påskriften 'Scheisse gelaufen'“ og 'Ihr stinkt zum Himmel'.

Det kan groft oversættes med 'Det kører lorte-dårligt' og 'I lugter ad helvedes til'.

De uheldige og ildelugtende fans fik lov til at gå i bad og skifte tøj, da de ankom til stadion før kampen, så de var klar på tribunen til kickoff.

TV: Øv, der ligger en lort i straffesparksfeltet
TV: Øv, der ligger en lort i straffesparksfeltet

Selve kampen startede rigtigt skidt for Hoffenheim, da Mainz kom foran både 3-0 og 4-1.

Hvilket fik en fan til at rose Hoffenheim for at spille som lort i solidaritet med holdets fans.


Efterfølgende fik Hoffenheim noget bedre styr på sagerne og med et vildt comeback lykkedes det for gæsterne at passere den danske Mainz-målmand Jonas Lössl hele tre gange inden for de sidste 19 minutter, så kampen endte 4-4.

LÆS OGSÅ: Bundesliga-klubber har købt for rekordmange milliarder

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx