Af Ritzau - 08/11-16 20:11

Esbjerg rejser sig efter CL-skuffelse og slår RandersEsbjerg rejser sig efter CL-skuffelse og slår Randers

Mesterholdet spillede sig på tredjepladsen i ligaen med sejr ude over Randers HK i Primo Tours Ligaen.

storybild

Team Esbjergs Estavana Polman var i fokus, da Esbjerg tirsdag vandt ude over Randers HK i Primo Tours Ligaen. (Arkivfoto). (Billede: Scanpix/Niels Husted)

Team Esbjerg tabte lørdag aften knebent på udebane i Champions League i de sidste sekunder af opgøret mod norske Larvik.

Allerede tirsdag var de danske mestre så i kamp igen. Da gjaldt det opgøret på udebane i Primo Tours Ligaen mod Randers HK.

Her gik det bedre for Esbjerg, som rejste sig fra skuffelsen i Larvik og vandt opgøret mod Randers med 30-27.

Dermed nåede gæsterne op på 13 point, som rækker til en tredjeplads i ligaen, mens Randers bliver på syv point efter sæsonens femte nederlag.

Randers må samtidig sande, at klubben endnu ikke har vundet på hjemmebane endnu i denne sæson, mens esbjergenserne samtidig fortsat er ubesejret på udebane.

Første halvleg var lige frem til 8-8 efter 18 minutter, hvorefter gæsterne bragte sig foran med to mål.

Det blev igen lige mod slutningen, og de to hold gik til pause med stillingen 14-14, da Randers fik udlignet et halvt minut før pausefløjtet ved Daniela Gustin.

Med et kvarter igen af kampen var det stadig lige ved stillingen 22-22, men så scorede Estavana Polman og Ulrika Toft Hansen og bragte gæsterne foran med to mål.

To scoringer i træk af Ida Bjørndalen Karlsson øgede føringen yderligere, og efter fire scoringer i træk var Esbjerg foran 26-22 med ti minutter igen.

Hjemmeholdet kom også bagud 22-28, men formåede at pynte lidt på nederlaget i slutfasen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx