Af - 01/09-16 14:37

Afstemning: Hvilken landsholdsdragt er flottest?Afstemning: Hvilken landsholdsdragt er flottest?

Her ser du alle landsholdets hjemmebane-trøjer siden 1984 - hvilken en af dem, synes du bedst om? Giv din stemme herunder.

Bildstrecke im Grossformat »
Her har Preben Elkjær lige brændt det afgørende straffespark i semifinalen mod Spanien. Ok, bukserne var ikke så holdbare, men dragterne var da seje! (Og fotograferne tog billeder i sort og hvid.) Preben Elkjær vil have bolden sparket ud, så Allan Simonsen kan få behandling. Fra åbningskampen mod Frankrig. Michael Laudrup i Danmarks første VM-kamp nogensinde. Her mod Skotland, der får TÆSK 1-0. Og så kommer der farver på! Elkjær scorede målet - man kan vel sige, at han var flyvende. Korte shorts... Anfører Morten Olsen viser 88-kollektionen frem. Det var mod Vesttyskland, som Danmark tabte til. Ja, det blev også til nederlag mod Italien. (Og Spanien.) Lars Olsen i tøjet, der ikke blev brug for ved VM i Italien. Flemming Povlsen (Og Faxe) i semifinalen ved EM i Sverige. Det hjalp ikke, at Michael Laudrup kom med igen - tøjet her nåede desværre ikke til VM i USA. Erik Bo Andersen kom til gengæld med til EM i England to år senere.... Danmark i VM-kvartfinalen mod Brasilien. Her er det en ung Martin Jørgensen, der forsøger sig. Brian Laudrup har lige udlignet til 2-2 mod Brasilien. Et historisk øjeblik, som han fejrer med en historisk jubel-scene. Og så skal Søren Colding blande sig! DET ER DEN FORKERTE ARM, SØREN!!!! Søren Colding var også med til EM 2000 i Holland og Belgien. Her header han bolden væk fra Patrick Kluivert. Jaja, det er da bedre end at løbe om kap. Jon Dahl Tomasson har scoret igen - her mod Uruguay ved VM i Japan og Sydkorea. Thomas Gravesen i kvartinalen mod Tjekkiet, som blev tabt 3-0. Åh, Graver altså! Så står der pludselig Adidas i stedet for Hummel på trøjen! Dennis Rommedahl her var hurtig, men ikke hurtig nok til at Danmark kunne overhale Ukraine, der tog førstepladsen i puljen på vej til VM i Tyskland. Thomas Gravesen og Dennis Rommedahl i de røde Adidas-trøjer. Fyren i midten burde have haft en spændetrøje på i denne situtation... Ved VM i Sydafrika sagde Jon Dahl Tomasson farvel. Her i kampen mod Japan, som blev tabt 3-1. Danmark har lige tabt 3-2 til Portugal ved EM i Polen og Ukraine. Simon Poulsen (5) er ikke glad. Michael Krohn-Dehlis udtryk siger det hele: Det blev kun til 2-2 mod Italien, og ingen tur til Brasilien. Hvide og blå trøjer.. Ikke en vinder-kombination. Omtrent hvert andet europæisk hold kom med til EM i Frankrig i år - Danmark gjorde ikke, fordi fyren til højre på billedet scorede i overtiden i Parken. Lad os håbe, at dette her er en vinderkombination: Landsholdet tilbage i Hummel-dragter.

Den med de tynde striber fra Mexico?
Den klassiske fra 1984?
Eller skal det mon være en Adidas-model fra de senere år?

Det danske landshold har i tidernes løb spillet i utallige forskellige spillertrøjer. Først Hummel, så Adidas, og nu er holdet gået tilbage til Hummel igen. Men hvilken en af de mange trøjer, synes du bedst om?

Skuffet Jonas Lössl affinder sig med reserverolle
Skuffet Jonas Lössl affinder sig med reserverolle

Og ja, der mangler en del trøjer i samlingen, men det er fordi der ikke er 'andentrøjer' med i legen.

LÆS OGSÅ: Her er landsholdets nye spilledragter

LÆS OGSÅ: TV: Se alle Danmarks mål mod Liechtenstein

LÆS OGSÅ: Højbjerg: Vi har fået en god test før Armenien-kamp

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx