Af - 01/09-16 14:37

Afstemning: Hvilken landsholdsdragt er flottest?Afstemning: Hvilken landsholdsdragt er flottest?

Her ser du alle landsholdets hjemmebane-trøjer siden 1984 - hvilken en af dem, synes du bedst om? Giv din stemme herunder.

Bildstrecke im Grossformat »
Her har Preben Elkjær lige brændt det afgørende straffespark i semifinalen mod Spanien. Ok, bukserne var ikke så holdbare, men dragterne var da seje! (Og fotograferne tog billeder i sort og hvid.) Preben Elkjær vil have bolden sparket ud, så Allan Simonsen kan få behandling. Fra åbningskampen mod Frankrig. Michael Laudrup i Danmarks første VM-kamp nogensinde. Her mod Skotland, der får TÆSK 1-0. Og så kommer der farver på! Elkjær scorede målet - man kan vel sige, at han var flyvende. Korte shorts... Anfører Morten Olsen viser 88-kollektionen frem. Det var mod Vesttyskland, som Danmark tabte til. Ja, det blev også til nederlag mod Italien. (Og Spanien.) Lars Olsen i tøjet, der ikke blev brug for ved VM i Italien. Flemming Povlsen (Og Faxe) i semifinalen ved EM i Sverige. Det hjalp ikke, at Michael Laudrup kom med igen - tøjet her nåede desværre ikke til VM i USA. Erik Bo Andersen kom til gengæld med til EM i England to år senere.... Danmark i VM-kvartfinalen mod Brasilien. Her er det en ung Martin Jørgensen, der forsøger sig. Brian Laudrup har lige udlignet til 2-2 mod Brasilien. Et historisk øjeblik, som han fejrer med en historisk jubel-scene. Og så skal Søren Colding blande sig! DET ER DEN FORKERTE ARM, SØREN!!!! Søren Colding var også med til EM 2000 i Holland og Belgien. Her header han bolden væk fra Patrick Kluivert. Jaja, det er da bedre end at løbe om kap. Jon Dahl Tomasson har scoret igen - her mod Uruguay ved VM i Japan og Sydkorea. Thomas Gravesen i kvartinalen mod Tjekkiet, som blev tabt 3-0. Åh, Graver altså! Så står der pludselig Adidas i stedet for Hummel på trøjen! Dennis Rommedahl her var hurtig, men ikke hurtig nok til at Danmark kunne overhale Ukraine, der tog førstepladsen i puljen på vej til VM i Tyskland. Thomas Gravesen og Dennis Rommedahl i de røde Adidas-trøjer. Fyren i midten burde have haft en spændetrøje på i denne situtation... Ved VM i Sydafrika sagde Jon Dahl Tomasson farvel. Her i kampen mod Japan, som blev tabt 3-1. Danmark har lige tabt 3-2 til Portugal ved EM i Polen og Ukraine. Simon Poulsen (5) er ikke glad. Michael Krohn-Dehlis udtryk siger det hele: Det blev kun til 2-2 mod Italien, og ingen tur til Brasilien. Hvide og blå trøjer.. Ikke en vinder-kombination. Omtrent hvert andet europæisk hold kom med til EM i Frankrig i år - Danmark gjorde ikke, fordi fyren til højre på billedet scorede i overtiden i Parken. Lad os håbe, at dette her er en vinderkombination: Landsholdet tilbage i Hummel-dragter.

Den med de tynde striber fra Mexico?
Den klassiske fra 1984?
Eller skal det mon være en Adidas-model fra de senere år?

Det danske landshold har i tidernes løb spillet i utallige forskellige spillertrøjer. Først Hummel, så Adidas, og nu er holdet gået tilbage til Hummel igen. Men hvilken en af de mange trøjer, synes du bedst om?

LÆS OGSÅ: Skuffet Jonas Lössl affinder sig med reserverolle

Og ja, der mangler en del trøjer i samlingen, men det er fordi der ikke er 'andentrøjer' med i legen.

LÆS OGSÅ: Her er landsholdets nye spilledragter

LÆS OGSÅ: TV: Se alle Danmarks mål mod Liechtenstein

LÆS OGSÅ: Højbjerg: Vi har fået en god test før Armenien-kamp

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx