04/02-16 08:32

Dansk tøjkonge putter penge i Kevins Formel 1-comebackDansk tøjkonge putter penge i Kevins Formel 1-comeback

Den aarhusianske tøjkonge Anders Holch Povlsen lægger sponsorpenge hos Kevin Magnussens nye Formel 1-arbejdsgiver Renault.

Bildstrecke im Grossformat »
Magnussen viser før Melbourne-løbet stolt sin nye gule Renault-racer frem, som han skal køre i hele sæsonen. Renaults kørerdragt bliver også holdt i det traditionelle gule farver. Her er Magnussen ved præsentationen af sæsonens Formel 1-felt i Melbourne. ...ved præsentationen af den racer, han skal køre i ved sæsonens start. Den ser sort ud ved første øjekast, men den er i virkeligheden.. Ligesom Kevins og Jolyons shorts! Jeps. Den kan åbenbart også surfe - her fra en lidt anderledes præsentationsvideo. 24. februar 2016: Magnussen skal teste Renault-raceren for første gang på Montmelo-banen i Barcelona. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarer Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Så skal der testes! En fokuseret Magnussen inden han kører ud på Montmelo-banen i Barcelona 24. februar 2016: Der testes... Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. Ved et storstilet pressemøde i Renaults hovedkvarter uden for Paris blev den Formel 1-raceren for 2016-sæsonen præsenteret. Reservekører Esteban Ocon, kører Jolyon Palmer og Renault-bossen Carlos Ghosn sammen med Magnussen - Jeg er vildt glad, sagde Kevin Magnussen om sin kontrakt med Renault. I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Magnussen crasher ind i Felipe Massa og Danilo Ricciardo på Hockenheim i 2014 Kevin Magnussen udgår af Bahrains Formel 1 i 2014. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin kører rockstjernestilen på den røde løber til Justin Timberlake-koncert i Parken i 2014. Magnussen og holdkammeraten i McLaren-tiden, eks-verdensmester Jenson Button. Efter 2015-sæsonen skiltes Kevin og McLarens veje. Det var ikke noget pænt brud. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Anders Holch Povlsen, boss for Bestseller-koncernen og milliardær, har sponsoreret Kevin gennem det meste af hans karriere.

I galleriet kan du læse om Kevin Magnussens Formel 1-karriere, der allerede har budt på op- og nedture.

Kevin Magnussens comeback i Formel 1 bliver hjulpet godt på vej af en masse danske sponsorkroner.

Tøjkongen Anders Holch Povlsen, der ejer tøjkoncernen Bestseller, lægger således et stort beløb hos franske Renault i denne sæson. Flere steder på Renaults Formel 1-racere vil der stå Jack & Jones i den kommende sæson.

Officielt: Magnussen skal køre Formel 1 for Renault
Officielt: Magnussen skal køre Formel 1 for Renault

Den 23-årige danske racerkører er udmærket klar over, at han har meget at takke sin sponsor for.

- Anders er en stor støtte på alle måder, og forhåbentlig bliver han ved med at være det. Jeg har rigtig meget at takke ham for og håber, at det bliver et langt samarbejde, siger Kevin Magnussen.

Det er uvist, hvor mange penge Anders Holch Povlsens Bestseller-koncern skyder i Renaults Formel 1-hold, men flere internationale medier vurderer, at millionerne kan tælles i engelske pund.

Holdkammerat forventer at køre lige op med Magnussen
Holdkammerat forventer at køre lige op med Magnussen

Anders Holch Povlsen og Jack & Jones har stået bag Magnussen gennem en årrække, men samarbejdet blev sat på pause, da Kevin Magnussen var på kontrakt hos McLaren i 2014 og 2015.

Det skyldtes, at McLaren allerede var involveret med tøjmærket Hugo Boss.

Anders Holch Povlsen har tidligere støttet Kevin Magnussen, og nu er han såmænd klar til at gøre det igen.

Kevin Magnussen havde Jack & Jones som sponsor i 2013, da han kørte for Dams og vandt Formel 1-rugekassen Renault 3.5 World Series. Med sejren landede danskeren kontrakten med McLaren, der året efter gav ham debut i Formel 1.

/ritzau/

Sponsorekspert: Kevin Magnussen overhaler Wozniacki
Sponsorekspert: Kevin Magnussen overhaler Wozniacki


LÆS OGSÅ: Marco Sørensen: Kevin har mere talent end Palmer

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen: Sikker på jeg kan blive verdensmester

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skat og politiet har snuppet biler og...
bt.dk
Rystet Wozniacki: Publikum ønskede...
bt.dk
Hvad skete der? Wozniacki uddelte æg...
bt.dk
Beboer fundet død efter brand på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx