Af Ritzau og David Andersen - 07/08-16 20:02

Mourinho bekræfter: Pogba er klar for Manchester UnitedMourinho bekræfter: Pogba er klar for Manchester United

Manchester United-manager José Mourinho bekræfter ifølge AFP over for engelske BT Sport, at midtbanestjernen Paul Pogba er klar til at tørne ud for klubben.

storybild

(Billede: Scanpix)

I 2012 forlod Paul Pogba Manchester United til fordel for Juventus i Italien. Nu er han tilbage i United.

Manchester United-manager José Mourinho bekræfter ifølge AFP over for engelske BT Sport, at midtbanestjernen Paul Pogba er klar til at tørne ud for klubben.

- Det er fantastisk, at sådan en god spiller er hos os. Endelig har vi ham, siger Mourinho om franskmanden, som dermed forlader italienske Juventus.

Tidligere søndag bekræftede både Manchester United og Juventus, at 23-årige Pogba var til lægetjek i England.

Mourinhos ord faldt efter søndagens 2-1-sejr til United over Leicester i Community Shield - et opgør mellem sidste sæsons engelske mestre og FA Cup-vindere.

- Pogba kommer til et vindende hold. Til et hold, som har vundet sine to seneste kampe, i FA Cuppen sidste sæson og her søndag. Han skal arbejde hårdt for at komme på holdet, siger Mourinho.

Pogba må forventes at falde hurtigt til i Manchester United. Fra 2009 til 2012 var han i Manchester United, inden han på grund af manglende spilletid skiftede til Juventus og blev en fremtrædende stjerne på det italienske storhold.

Med et prisskilt på svimlende 100 mio. pund - omkring en milliard kroner - er franskmanden Pogba nu efter alt at dømme verdens dyreste spiller nogensinde.

Den endelige transfersum er dog endnu ikke bekræftet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx