Af Ritzau - 15/08-16 23:55

Vind udsatte sejlhåbets finale: Den rigtige beslutningVind udsatte sejlhåbets finale: Den rigtige beslutning

Anne-Marie Rindom ventede i tre timer på at komme i gang med sit medal race, før det blev udsat.

storybild

Anne-Marie Rindom er godt tilfreds med, at medal race blev udsat. (Billede: Scanpix/William West)

Det var planen, at sejleren Anne-Marie Rindoms OL-skæbne skulle afgøres mandag.

Men drilske vindforhold betød, at arrangørerne efter tre timer valgte at udsætte det afsluttende medal race i Laser Radial.

- Jeg håbede på, at vi ikke kom i gang, for vinden var så tricky og sprang så meget, og så syntes jeg ikke, at det ville være den rigtige vinder, man fandt i dag, siger Anne-Marie Rindom til Ekstra Bladet.

- Nu har man en hel dag i morgen til at lave et race, der tager 20 minutter, og det ser jeg ikke noget problem i, siger hun.

Den 25-årige sejler skulle holde sig klar i det meste af eftermiddagen, og det endte med at blive en lang og mentalt hård dag.

Før det afsluttende medalje race indtager danskeren den samlede andenplads. Hun har otte point op til hollænderen Marit Bouwmeester og to point ned til irske Annalise Murphy.

Rindom har sejlet forrygende den seneste uge i Rio, hvor hun har hentet den ene topplacering efter den anden

Kun en enkelt gang har hun taget en kostbar beslutning. Det var i niende sejlads, hvor hun tog en lidt for stor risiko og sejlede væk fra en gruppe med sine nærmeste konkurrenter og tabte. Det resulterede i en 22.-plads.

Rindom blev også ramt af en diskvalifikation efter tredje sejlads, da den kroatiske båd fik medhold i en protest efter en situation ved startlinjen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx