Af Sebastian Bjerring Jensen - 05/02-18 10:07

Hele verden taler om Ryan efter Super Bowl: 'Jeg tog bare chancen'Hele verden taler om Ryan efter Super Bowl: 'Jeg tog bare chancen'

En amerikansk dreng er årets samtaleemne efter verdens største sportsbegivenhed.

Philadelphia Eagles-fans fejrer sejren

Ovenfor ses Philadelphia Eagles-fans, der fejrer sejren.

Da Justin Timberlake natten til mandag havde underholdt millioner af seere med sit 'halftime show' til dette års Super Bowl, havde amerikanerne mere travlt med at tale om en 13-årig dreng end superstjernens optræden.

Navnet på drengen er Ryan McKenna, og i de sidste par timer er han gået fra at være en helt normal teenager til at være på forsiden af utallige aviser.

Det skriver TwinCities.

Det hele startede, da Justin Timberlake under sin optræden bevægede sig ud omkring publikum. Her dansede han med de fremmødte, som alle og enhver kvitterede med arme i vejret og ellevild jubel.

På nær én. 13-årige Ryan McKenna. Han virkede lettere uimponeret, da popstjernen kom forbi, og da han havde stået ved siden af ham i et par sekunder, tog han sin mobil frem og kiggede på den.

Det fik folk til tasterne.

'Når du ikke ved, hvem Justin Timberlake er,' skriver Twitter-brugeren Kareem Hunt Fan Page eksempelvis.

Men enten har Ryan McKenna blot spillet kostbar for stjernen, eller også er det gradvist gået op for ham, hvem han dansede side om side med. Den 13-årige dreng tog nemlig sin mobil op og forevigede øjeblikket med en selfie med Justin Timberlake.

(Billede: Christopher Polk)

»Jeg tænkte bare: Jeg får aldrig den her mulighed i mit liv igen, så jeg tog bare chancen,« fortæller Ryan McKenna til TwinCities om momentet, hvor han tog telefonen op og tog en selfie med popstjernen.

Han fortæller desuden, at de sidste timer har været 'fuldstændigt vanvittige'. Kort efter, han figurerede på tv-billederne, begyndte hans telefon at vibrere og lige siden har der været en ren lavine af lykønskninger fra venner og familie.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forskere har fundet verdens vildeste...
bt.dk
Prins Henriks nevø afslører private...
bt.dk
Se danskernes sidste farvel til prins...
bt.dk
Tidligere dansk Burberry-model kendt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx