Af Ritzau - 20/11-16 16:11

Randers-træner efterspørger tysk mentalitetRanders-træner efterspørger tysk mentalitet

Randers skal være bedre til at lukke kampene, mener Olafur Kristjansson efter søndagens 2-1-sejr over Viborg.

storybild

Randers FC ligger lunt i svinget i forhold til top-6 efter søndagens sejr over Viborg. (Arkivfoto). (Billede: Scanpix/Bo Amstrup)

Randers FC hentede den tredje sejr i træk i Alka Superligaen, da Viborg FF søndag blev slået 2-1.

Med sejren holdt Randers fast i topholdene FC København, FC Midtjylland og Brøndby efter en kamp, der kunne have tippet til begge sider.

Mod slutningen jagtede Randers det tredje mål, hvilket kunne have lukket kampen, men uden at lykkes med det, og det sætter tankerne i gang hos Randers-træner Olafur Kristjansson.

- Det er klart, at hvis det var endt uafgjort, ville det have ærgret mig. Men det er en del af den proces, vi skal være i, at vi skal kunne formå at score det mål, der kan lukke kampe.

- Vi skal være mere hårde ved os selv. Vi skal ikke nøjes med det her. Vi skal stræbe efter at køre på, og få lukket kampene og måske have lidt mere tysk mentalitet, siger Olafur Kristjansson.

Den islandske træners mandskab ligger meget lunt i svinget i forhold til at blive en del af medaljeslutspillet. Kristjansson vil dog endnu ikke vil tage en plads i top-6 i ligaen for givet.

- Vi skal skabe et fundament for at komme med i slutspillet. Det ville have været galimatias tidligere i sæsonen at sige, at vi skulle med i slutspillet, og at det er lige rundt om hjørnet.

- Men vi er godt på vej mod at skabe det fundament. Hvis det lykkes at komme med i slutspillet, hvilket der er ret gode chancer for, så kigger vi på det, siger Randers-træneren.

Randers har hentet 32 point i sæsonens første 17 kampe, og er efter søndagens kamp ni point foran Sønderjyske på syvendepladsen udenfor slutspillet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Historisk guldsmed lukker efter 169 år
bt.dk
Martin Brygmann: Jeg ved, at jeg kan...
bt.dk
Blot uger før sin død: Stephen...
bt.dk
Husker du Henrik og alle de andre?...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx