Af Lars Sejr - 10/10-15 18:28

City lider igen: Da Silva ude af spansk trupCity lider igen: Da Silva ude af spansk trup

Først blev Sergio Agüero skadet, og nu ser Manchester City også ud til at måtte undvære David Silva.

storybild

David Silva (Billede: AP/Polfoto/arkivfoto)

De mange landskampe rundt i verden i disse dage har været hårde ved engelske Manchester City.

Forleden blev klubbens argentinske profil Sergio Agüero skadet for Argentina, og han ventes ude i flere uger - måske en måned.

Lørdag forlyder det så fra den spanske landsholdslejr, at Manchester City-spilleren David Silva må stå over, når Spanien mandag møder Ukraine på udebane.

- David Silva er ude af den spanske trup på grund af en forstuvning i ledbåndet i højre ankel, oplyser fodboldforbundet i Spanien i en meddelelse.

Forbundet understreger, at man har været i kontakt med Manchester City, men meddeler ikke noget om, hvor længe, Silva forventes at være ude af spillet.

David Silva måtte lade sig udskifte i pausen, da Spanien fredag besejrede Luxembourg 4-0 og dermed kvalificerede sig til EM-slutrunden i 2016.

Juventus-angriberen Alvaro Morata måtte samme vej i pausen, da han fik et slag over højre ben. Morata er også ude af truppen mod Ukraine mandag.

I første omgang frygtede den spanske lejr, at Morata ville være ude i flere måneder, men angriberen selv er lørdag mere positiv.

- Ikke fire måneder. Ikke engang én måned. Arbejder hårdt på at blive klar til søndag, skriver Morata på Twitter lørdag.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Formodet 'pakkebombe-mand' sprængte...
bt.dk
Danske Spil: Her kommer årets første...
bt.dk
Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Hobro-stjerne i hård kritik: Råddent...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx