Af - 08/01-17 19:26

Trods Liverpool-skuffelse: Klopp fortryder ikke sin startopstillingTrods Liverpool-skuffelse: Klopp fortryder ikke sin startopstilling

Liverpool-manager Jürgen Klopp fortryder ikke, at han stillede reservespækket op mod undertippede Plymouth, selv om 'The Reds' måtte nøjes med 0-0.

storybild

Liverpool-manager Jürgen Klopp under dagens kamp (Billede: Andrew Yates)

Både Chelsea, Middlesbrough (uden Viktor Fischer) og Tottenham (uden Christian Eriksen) er sikkert videre i den engelske FA Cup, efter at de tre Premier League-klubber besejrede modstandere fra lavere engelske rækker i dag.

LÆS OGSÅ: League 2-klub holder stand mod Liverpool i FA Cuppen

Derimod må Liverpool berede sig på en omkamp mod League Two-holdet Plymouth, efter at det sluttede 0-0 på Anfield Road.

Med til historien hører det dog at Liverpool-manager Jürgen Klopp havde ændret på hele ti positioner, og at ’The Reds’ med en gennemsnitsalder på 21 år og 296 dage stillede med den yngste startopstilling i klubbens historie. Og den beslutning fortryder Klopp ikke trods resultatet.

- Jeg synes ikke, startopstillingen var en fejl, men sådan kan du godt se det, hvis du vil. Vi lavede fejl i kampen, og som altid er drengene ansvarlige for de gode ting, og jeg er ansvarlig for de dårlige ting, siger Klopp til Liverpools hjemmeside og tilføjer:

- Det er virkelig vigtigt for os at spille kampe som denne, hvor vi virkelig skal kæmpe for resultatet med en anden startopstilling. Det er stadig en lang sæson, og vi er nødt til at lave ændringer.

LÆS OGSÅ: Liverpool-manager tilbød sine spillere en fridag

Liverpool-manageren understreger dog, at præstationen kunne have været bedre.

- Vi kunne helt sikkert have gjort det bedre. Det var virkelig svært, for i første halvleg, hvor vi havde friske ben og var klare i hovedet, startede vi godt, men vi mistede tålmodigheden for hurtigt, siger Klopp, der nu har nogle dage til at forberede Liverpool-holdet på onsdagens EFL Cup-semifinale mod Southampton.

KLIK HER FOR AT FÅ DE BEDSTE FODBOLDNYHEDER FRA METROXPRESS

LÆS OGSÅ: To straffespark koster Liverpool dyrt mod Sunderland

LÆS OGSÅ: Liverpool vinder nytårsbraget på Anfield over City

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx