Af Ritzau - 18/10-16 09:00; Opdateret: 18/10-16 09:44

Utålmodig Magnussen føler sig sikker på Formel 1-fremtidUtålmodig Magnussen føler sig sikker på Formel 1-fremtid

Kevin Magnussen er ved at blive utålmodig, skriver han på Twitter. TV2 sætter ham i forbindelse med nyt team.

Bildstrecke im Grossformat »
Kevin Magnussen er den dansker, der har kørt flest løb i Formel 1. Kevin Magnussen i sit rette element: Bag rattet i en Formel 1-racer. - Jeg har kørt ræs hele mit liv, og nu er jeg sulten og ivrig efter at sidde i en Formel 1-racer igen, sagde Magnussen, i forbindelse med sit comeback til Formel 1. Navn: Kevin Jan Magnussen Født: 5. oktober 1992 i Roskilde I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. 12 top-10-placeringer kørte Magnussen hjem i sin første sæson i Formel 1 hos McLaren i 2014. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarede Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Magnussens første sæson hos Renault har været svingende. En enkelt syvendeplads og en tiendeplads er det blevet til som højdepunktet. Ellers har der været tale om placeringer ude af top-10. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen (tv.) har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Hun hjalp ham ind i det forjættede Formel 1-land, men nu er deres samarbejde smuldret. Kevin Magnussen i 2012, få år inden han brød ind i Formel 1-verdenen. Året efter vinder han Formel Renault 3.5 Series. Resten er historie...

Kevin Magnussen regner også med at være i Formel 1 efter nytår, selv om han endnu ikke har nogen kontrakt for den kommende sæson.

Den danske racerkører Kevin Magnussen er overbevist om, at han også har en fremtid i Formel 1-feltet efter nytår.

Det skriver han på det sociale medie Twitter tirsdag morgen, efter at Renaults option på en forlængelse med danskeren udløb i weekenden, og danskeren derfor blev sat i forbindelse med et skifte til løbsserien Indycar.

Renault-afklaring kan trække ud i uger
Renault-afklaring kan trække ud i uger

- Jeg har set rygterne om mig i Indycar. Jeg er stor fan af Indycar, men det er bare rygter. Der er intet i det, skriver danskeren i et af tre tweets på engelsk.

- Jeg føler mig overbevist om, at min fremtid er i Formel 1, og der må ikke være tvivl om, at jeg har intentioner om at blive hos Renault i mange år, hvis jeg får muligheden.

Tøvende teamchef har Magnussen på radaren
Tøvende teamchef har Magnussen på radaren

- Desværre kan jeg stadigvæk ikke annoncere noget om min fremtid, men det kan jeg snart. Jeg er også ved at blive utålmodig, skriver Magnussen.

Ifølge TV2 Sport har Kevin Magnussen været i indledende snakke med Force India om et skifte.

Renault bekræfter: Hülkenberg kører for os i 2017
Renault bekræfter: Hülkenberg kører for os i 2017

Hos Renault er der et enkelt sæde i spil til næste sæson, da Nico Hülkenberg har sikret det andet sæde. Han skifter fra netop Force India.

Formel 1-feltet kører i den kommende weekend i amerikanske Austin.
LÆS OGSÅ: Ærlig Kevin Magnussen: Her er min svaghed

LÆS OGSÅ: Ekspert: - Kevin kan stadig blive verdensmester

LÆS OGSÅ: Farvel F1? Stjerne kan sende Kevin ud i kulden

LÆS OGSÅ: Kevin håber på Renault: - Jeg er villig til at vente

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx