12/07-17 02:57

Hertha Berlin sikrer sig Jonathan KlinsmannHertha Berlin sikrer sig Jonathan Klinsmann

Målmanden, der er søn af den tyske legende Jürgen Klinsmann, har skrevet under med hovedstadsklubben.

storybild

Jonathan Klinsmann vogter her målet for det amerikanske U-20 landshold. Nu har han fået kontrakt med tysk storhold. Scanpix/Jung Yeon-je

Berlin. Efter en flot sæson i Bundesligaen, hvor Hertha Berlin endte på en 6.-plads og kvalificerede sig til Europa League, er klubben nu ved at klargøre holdet til næste sæson.

Tirsdag kunne Hertha Berlin offentliggøre, at man har hentet den 20-årige målmand Jonathan Klinsmann, efter at han har været til prøvetræning i klubben.

Efternavnet Klinsmann klinger godt i ørerne på tyske fodboldfans. Og Jonathan er da også søn af den tidligere Bayern München-angriber Jürgen Klinsmann, der spillede 108 landskampe og scorede 47 mål for Tyskland.

Jürgen Klinsmann har siden sin aktive karriere været træner for Tysklands landshold, Bayern München og USA.

Jonathan Klinsmann, der for nylig repræsenterede USA ved U20-mesterskaberne i Det Nord- og Centralamerikanske Fodboldforbund Concacaf, skal udvikle sig, inden han er på plads i målet hos Bundesliga-mandskabet.

Ved turneringen blev han kåret som turneringens bedste målmand.

- Jonathan har overbevist os med sin styrke, karisma og ambitioner. Han vil nu komme på plads og udvikle sig et skridt ad gangen, siger klubbens sportsdirektør Michael Preetz.

Den unge målmand får ros af konkurrent til pladsen i Hertha-målet Zsoly Petry.

- Klinsmann udstråler kølighed og selvsikkerhed. Han har et meget godt højreben, og teknisk og atletisk er han på et meget højt niveau, siger han.

/ritzau/AP

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand druknede under badetur - ven...
bt.dk
Ny gade til dine børns barndom? Nu...
bt.dk
Irriteret Magnussen havde ingen ord:...
bt.dk
25-årig dansk stjerne er blevet gift
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx