Af - 18/03-15 22:44

Feje hold: Barcelona gør grin med CityFeje hold: Barcelona gør grin med City

Cifrene i FC Barcelonas 1-0-sejr over Manchester City fortæller ikke hele historien: Barca var kunne have vundet 5-0.

storybild

(Billede: Colourbox)

Alle de gode gamle betegnelser fra skolegårdens fodboldkampe blev aktuelle på højeste niveau, da Barcelona slog Manchester City 1-0 i aftes:
Legestue!
Tegneseriehold!

Og ikke mindst: Feje hold!

For anderledes kan det næsten ikke være, når det ene hold nu får lov til at stille op med ham den lille argentinske fyr, Lionel Messi. Især i første halvleg var han helt forrygende med tunneller, snævre driblinger og den målgivende aflevering til Ivan Rakitics lob over Cit-målmand, Joe Hart, ved 1-0-målet.

Twitter-humor: Glem det, Arsenal!
Twitter-humor: Glem det, Arsenal!

- Messi er uden tvivl den største spiller, der nogensinde har taget et par fodboldstøvler på. Prøv ikke en gang at diskutere den, som den engelske fodboldlegende Gary Lineker tweetede i pausen af kampen, da han lige havde set den kleine – men store – argentiner gøre grin med en stribe lyseblå kegler i en 1/8-finale i Champions League.


Manchester City kom meget bedre med i kampen i anden halvleg, uden at de dog nåede helt op på Barcelonas niveau. Med et kvarter igen fik Manchester City så tilkendt et straffe, som kunne have givet englænderne nyt håb: Men Sergio Aguero misbrugte med et svagt spark lige i handskerne på Marc-André ter Stegen.

Arh-senal! Miraklet i Monaco udeblev
Arh-senal! Miraklet i Monaco udeblev

Den eneste Ciy-spiller, som for alvor kunne være sin indsats bekendt var målmanden Joe Hart. Han forhindrede i mindst fire-fem tilfælde helt oplagte mål til Barcelona i anden halvleg, hvor både Lionel Messi, Neymar og Luis Suarez burde have scoret.


Men igen: Havde det været i skolegården, så ville de nok bare sige, at de 'ikke gjorde sig gode'. Måske for at spare på kræfterne til søndagens El Clasico mod Real Madrid i ligaen.


LÆS OGSÅ: Gareth Bale sætter prop i scoringskrise i Real-sejr

LÆS OGSÅ: Manchester United knuser Tottenham og nærmer sig toppen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx