Af - 18/03-15 22:44

Feje hold: Barcelona gør grin med CityFeje hold: Barcelona gør grin med City

Cifrene i FC Barcelonas 1-0-sejr over Manchester City fortæller ikke hele historien: Barca var kunne have vundet 5-0.

storybild

(Billede: Colourbox)

Alle de gode gamle betegnelser fra skolegårdens fodboldkampe blev aktuelle på højeste niveau, da Barcelona slog Manchester City 1-0 i aftes:
Legestue!
Tegneseriehold!

Og ikke mindst: Feje hold!

For anderledes kan det næsten ikke være, når det ene hold nu får lov til at stille op med ham den lille argentinske fyr, Lionel Messi. Især i første halvleg var han helt forrygende med tunneller, snævre driblinger og den målgivende aflevering til Ivan Rakitics lob over Cit-målmand, Joe Hart, ved 1-0-målet.

Twitter-humor: Glem det, Arsenal!
Twitter-humor: Glem det, Arsenal!

- Messi er uden tvivl den største spiller, der nogensinde har taget et par fodboldstøvler på. Prøv ikke en gang at diskutere den, som den engelske fodboldlegende Gary Lineker tweetede i pausen af kampen, da han lige havde set den kleine – men store – argentiner gøre grin med en stribe lyseblå kegler i en 1/8-finale i Champions League.


Manchester City kom meget bedre med i kampen i anden halvleg, uden at de dog nåede helt op på Barcelonas niveau. Med et kvarter igen fik Manchester City så tilkendt et straffe, som kunne have givet englænderne nyt håb: Men Sergio Aguero misbrugte med et svagt spark lige i handskerne på Marc-André ter Stegen.

Arh-senal! Miraklet i Monaco udeblev
Arh-senal! Miraklet i Monaco udeblev

Den eneste Ciy-spiller, som for alvor kunne være sin indsats bekendt var målmanden Joe Hart. Han forhindrede i mindst fire-fem tilfælde helt oplagte mål til Barcelona i anden halvleg, hvor både Lionel Messi, Neymar og Luis Suarez burde have scoret.


Men igen: Havde det været i skolegården, så ville de nok bare sige, at de 'ikke gjorde sig gode'. Måske for at spare på kræfterne til søndagens El Clasico mod Real Madrid i ligaen.


LÆS OGSÅ: Gareth Bale sætter prop i scoringskrise i Real-sejr

LÆS OGSÅ: Manchester United knuser Tottenham og nærmer sig toppen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nicolas Sarkozy anholdt af politiet
bt.dk
Er nu reelt udryddet: Det sidste...
bt.dk
Chok: Historiske danske legender...
bt.dk
Her er danskerne stået op til flere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx