Af Ritzau - 23/04-17 17:00

OB-anfører ser frem mod gyserkamp mod HorsensOB-anfører ser frem mod gyserkamp mod Horsens

OB kan se frem til et afgørende opgør mod AC Horsens, efter at holdet søndag tabte hele 0-4 i Randers.

storybild

Kenneth Emil Petersen og OB løb søndag ind i en slem øretæve ude mod Randers FC i nedrykningsspillet i Alka Superligaen. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Claus Fisker)

OB måtte søndag tage hjem fra Randers med et syngende 0-4-nederlag i bagagen i nedrykningsspillets pulje 1 i Alka Superligaen.

Resultatet betyder, at Randers nu er stukket af i toppen af puljen, hvor holdet er sikre på overlevelse i ligaen.

Omvendt skal OB nu ud i en direkte duel med AC Horsens om puljens andenplads, der også sikrer overlevelse.

De to mandskaber mødes i Odense på fredag, og OB har inden opgøret to point ned til Horsens med to spillerunder igen.

-Det bliver lidt af en gyser. Selv om det er en spændende kamp, må vi forsøge at spille den som alle andre kampe, siger OB-anfører Kenneth Emil Petersen.

Han lader sig dog ikke påvirke af, at OB spillede en skidt kamp, hvor holdet hverken formåede at skabe chancer eller afvise Randers’ velspillende offensiv.

- Det var et slemt nederlag og et slag over snuden. Det ryster os dog ikke, det gør bare kampen mod Horsens endnu mere spændende, siger Kenneth Emil Petersen.

OB-træner Kent Nielsen erkendte efter kampen, at Randers var markant bedre. Han ser frem til opgøret mod sin tidligere arbejdsgiver og ved godt, hvilken slags kamp, han kan forvente.

-Vi ved, at det bliver et slagsmål. Det vil Horsens lægge op til. Det bliver lidt den samme slags kamp som denne kamp mod Randers. Derfor skal vi tage ved lære af fejlene, vi begik, siger Kent Nielsen.

Ud over to points forspring til Horsens har OB også fordel af en målscore, der er hele 13 mål bedre end Horsens'. OB har dog ikke formået at slå Horsens i de seneste tre indbyrdes opgør i Alka Superligaen.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vandt 15 millioner i Lotto: Nu har...
bt.dk
Legendarisk DR-vært er død
bt.dk
Politiet: Mand fundet død i havn er...
bt.dk
Patient døde da sygeplejerske faldt i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx