Af Ritzau - 08/03-17 18:29; Opdateret: 08/03-17 18:57

Axelsen giver dansk mester store klø i All EnglandAxelsen giver dansk mester store klø i All England

Viktor Axelsen drønede hen over Anders Antonsen og fejede sin landsmand af banen i All England.

storybild

Viktor Axelsen vandt danskeropgøret i første runde i All England, da han besejrede Anders Antonsen. (Arkivfoto). (Billede: Scanpix/Claus Fisker)

Anders Antonsen slap for at spille kvalifikation til hovedturneringen i herresingle i All England i badminton.

Den nykårede danske mester fik dog kun en kort optræden i turneringen og måtte onsdag aften vinke et tidligt farvel, da han viste sig chanceløs i danskerbraget i første runde.

Anders Antonsen måtte således se sig besejret af landsmanden Viktor Axelsen, og der var aldrig for alvor tvivl om udfaldet.

Tredjeseedede Viktor Axelsen vandt ganske overlegent opgøret 21-13, 21-9 og kan nu fokusere på det videre forløb i turneringen.

- Jeg er meget tilfreds med at vinde overbevisende i to sæt, da All England sammen med VM er den vigtigste turnering i år, så jeg glæder mig til resten af ugen, siger Viktor Axelsen.

Han havde respekt for unge Antonsen, men fik vist, at modstanderen stadig har et stykke vej til toppen.

- Jeg satte mig på kampen mere eller mindre fra starten, og jeg fik vist, at når jeg spiller på et godt niveau, så vinder jeg den slags kampe.

- Det er et spørgsmål om tid, inden Anders når dette niveau, men kampen handlede ikke om at vise, at han stadig har et stykke vej. Selv om er specielt at møde en dansker, tog jeg det som en normal kamp, siger Axelsen.

Anders Antonsen, der blev dansk mester i februar ved at besejre Jan Ø. Jørgensen i finalen, havde håbet, han kunne yde bedre modstand mod Axelsen.

- Det var en rundbarbering. Kampen var noget rod. Jeg er træt af, at jeg ikke kunne presse ham mere. Det gjorde jeg overhovedet ikke. Jeg havde håbet at kunne tage et sæt.

- Men Victor spillede godt og vidste, at han skulle stramme sig an. Han gav ikke mange point.

- Som jeg vidste, er der stadig et stykke vej til verdenstoppen, så jeg må bare arbejde videre, siger Anders Antonsen.

Den 19-årige dansker kom med blandt de 32 spillere i hovedturneringen i Birmingham, da arrangørerne modtog afbud.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx