Af Ritzau - 25/10-16 12:48

Storklubbers ungdomsjagt koster forbund ny millionbødeStorklubbers ungdomsjagt koster forbund ny millionbøde

Fifa har givet det spanske fodboldforbund en bøde for ikke at holde styr på storklubbernes transferlovbrud.

storybild

Real Madrids præsident, Florentino Pérez, her i selskab med klubbens cheftræner, Zinedine Zidane, har fortsat en appelsag liggende hos CAS omkring klubbens kontrakter med unge spillere. (Billede: Scanpix/Gerard Julien)

Det Spanske Fodboldforbund har for anden gang på to år fået en millionbøde af Det Internationale Fodboldforbund (Fifa) for ikke at have styr på storklubbernes ulovlige kontrakter med spillere under 18 år.

Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Tilbage i 2014 var det FC Barcelonas ulovlige kontrakter med ungdomsspillere, der kostede fodboldforbundet en bøde, og denne gang er det Real Madrid og Atlético Madrids ungdomskontrakter, der koster.

Barcelonas forseelse kostede det spanske forbund en økonomisk huskekage på 280.000 schweizerfranc (1,9 millioner kroner). Denne gang lyder bøden på 220.000 schweizerfranc (1,5 millioner kroner).

Samtidig har Fifa givet forbundet et halvt år til at stramme op og få styr på reglerne, hvis ikke yderligere sanktioner skal komme på tale.

Barcelona har udstået sin transferkarantæne på et år, som klubben blev tildelt efter en endelig dom fra Den Internationale Sportsdomstol, CAS.

Real Madrid og Atlético Madrid står til at få samme straf, men her er sagerne endnu ikke afgjort ved CAS.

Alle tre klubber har ligeledes fået bøder i millionklassen for deres ulovlige kontrakter.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx