Af - 05/09-13 09:13

Han er Burys gladeste målmandHan er Burys gladeste målmand

Brian Jensen er glad igen oven på en hård tid uden kontrakt. Nu spiller han - med glæde - for Bury i League Two.

storybild

(Billede: Polfoto/AP)

Som 38-årig kan man ikke vælge og vrage, og derfor er målmanden Brian Jensen rigtigt glad for, at han har fået kontrakt med Bury fra Englands fjerdebedste række, Leage Tw...

»...Barry! Det udtales næsten lige som navnet Barry. Sådan er accenten bare herovre. Du siger jo heller ikke Laj-tjester eller Wår-tjester-sauce,« forklarer den rutinerede målmand venligt over telefonen.

LÆS OGSÅ: Bæstet smidt på porten

Han har trænet med i klubben i et stykke tid, og han var derfor lige ved hånden, da først den ene målmand, og siden den anden blev skadet. Økonomisk er kontrakten ikke noget særligt, men:
»Jeg er ligeglad, hvad det angår, så jeg sagde bare 'mange tak', og så spillede jeg for dem i går,« forklarer Brian Jensen, som i debuten tabte 2-1 og røg ud af pokalturneringen Johnstone's Paint Trophy North. Men skidt med det.

»Det var sgu fint nok. Vi spillede noget god fodbold og fortjente ikke at tabe. Nej, det var en meget god debut, og jeg er glad nok,« lyder det fra danskeren, der ellers ikke har spillet rigtigt siden januar.
Det bedste er dog, at han slipper for uvisheden.
»Det er for stressende det andet. Det må være dejligt at være en spiller som Gareth Bale, men det er ikke alle, der er på det niveau. Og den periode, hvor man går og venter på en klub, det er det værste og mest stressende for en selv og for familien,« siger han.

Kontrakten løber til januar, og hvad der så skal ske er ikke til at vide.
»Der åbner vinduet igen, og nu kan folk se, at jeg stadig kan. Det er hovedsagen, så må vi se hvad der sker til januar,« siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kronprins Frederiks ekskæreste i...
bt.dk
David Copperfield for retten i USA...
bt.dk
Skatteministeren afslører: Så dyrt...
bt.dk
Dansker bag banebrydende forskning:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx