Af Ritzau - 02/01-17 20:12

Manchester United vinder efter tvivlsom udvisningManchester United vinder efter tvivlsom udvisning

Manchester United nød godt af en hård udvisning til West Ham og vandt 2-0 i London.

storybild

Det var denne tackling, som kostede West Hams Sofiane Feghouli (tv.) direkte rødt kort i kampen mod Manchester United. (Billede: Scanpix/Adrian Dennis)

En hårdt dømt udvisning til West Hams Sofiane Feghouli kom i fokus, da Manchester United mandag hev en 2-0-sejr med hjem fra London i Premier League.

Udvisningen til West Ham-spilleren faldt efter 15 minutter, da Feghouli på kanten af Manchester Uniteds målfelt lavede en dårlig tæmning og efterfølgende kastede sig ned i en fifty-fifty-duel med Uniteds Phil Jones.

Jones ramte bolden først, før Feghouli ramte ham med foldede ben.

United-forsvareren vred sig, og dommer Mike Dean hev det røde kort op af lommen.

Dommerens beslutning fik skudsmålet "chokerende" af den tidligere Leicester-spiller Robbie Savage, som nu kommenterer for BBC.

Med en mand i overtal trykkede Manchester United på, og efter 35 minutter præsterede holdet den formentlig største afbrænder i Premier League i 2017 hidtil.

Et indlæg passerede ind til en helt fri Antonio Valencia tæt under mål, men på formidabel vis sendte han bolden tilbage i retning af West Ham-målmand Darren Randolph, som lige netop slog den væk, før den passerede målstregen. I stedet for at gå i mål røg bolden hen til Jesse Lingard i det lille felt. Endnu mere utroligt formåede han at ramme stolpen med et tomt mål foran sig.

West Ham testede inden pausen United-målmand David de Gea med to gode skud fra distancen.

Efter pausen fik Michail Antonio en god hovedstødschance, men headede forbi. I det 60. minut brændte han en friløber på David de Gea.

Blot få minutter senere satte indskiftede Juan Mata Manchester Uniteds føringsmål i kassen.

12 minutter før tid scorede Zlatan Ibrahimovic til 2-0. Det var hans 13. ligamål i sæsonen. Svenskeren så dog ud til at stå offside, da han bankede bolden i nettet.

Med sejren - den sjette i ligaen i træk - ligger Manchester United stadig på sjettepladsen, men nu kun fem point efter rivalerne Liverpool på andenpladsen.

Topholdet Chelsea er ti point foran.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kryptisk DR-chef om ny X Factor-vært:...
bt.dk
Skistjerne vinder OL-medalje: 'Vil I...
bt.dk
FCM-træner jubler efter vigtg sejr i...
bt.dk
Lars Løkke lagde en blomst ved...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx