Af - 25/01-14 14:00; Opdateret: 25/01-14 14:36

Spellerberg: Her er vi udfordret mod FrankrigSpellerberg: Her er vi udfordret mod Frankrig

Hvor Danmark har et stærkt kollektiv med få stjerner, er det i højere i grad individualistiske præstationer, der bærer det franske hold, som Danmark møder i EM-finalen søndag.

storybild

Bo Spellerberg mener, at danskerne primært skal have fokus på at lukke ned for enkeltmandspræstationer, når de møder de møder Frankrig i EM-finalen søndag. (Billede: Polfoto/JENS DRESLING)

Bagspillerne Nikola Karabatic og Daniel Narcisse, højrefløjen Luc Abalo, stregspilleren Cedric Sorhaindo, målmanden Thierry Omeyer.

Slagen stjerne: Nu vinder Danmark guld
Slagen stjerne: Nu vinder Danmark guld

Nu er det de helt, helt, helt tunge drenge, Danmark skal op imod, når EM-finalen byder på fransk hovedret i Jyske Bank Boxen søndag klokken 17.30.

Netop individualisterne bør have Ulrik Wilbeks holds helt store fokus, mener playmaker Bo Spellerberg.

- Vi skal se noget video af Frankrig og så kigge på, hvordan vi får stoppet deres individualister. Karabatic har for eksempel virkelig steppet op i den seneste tid. Han har haft godt af at komme til Barcelona og har løftet sit spil der, siger Spellerberg.

Glad Wilbek: Spiller med dem der har dagen
Glad Wilbek: Spiller med dem der har dagen

- Sorhaindo har også gjort det godt, selvom han vist ikke var det i dag. Men ham har vi før haft store problemer med. Og så er der selvfølgelig meget omkring deres forsvarsspil, som vi skal være opmærksomme på, siger han.

Når man kigger hen over EM-turneringen mener Spellerberg, at Frankrig er det eneste andet hold end Danmark, der har været på deres niveau.

- Nu tabte de selvfølgelig til Sverige i en ligegyldig kamp, men når de har skullet være der, har de spillet på rigtig højt niveau. Karabatic er genfødt. Men vi må også hjem og kigge på, hvad det er, der gør dem så gode lige nu, siger den 34-årige KIF Kolding København-spiller.

Sådan! Danmark er i EM-finalen efter comeback
Sådan! Danmark er i EM-finalen efter comeback

I semifinalen mod Kroatien fredag aften var det første gang, Danmark, der har vundet samtlige af sine kampe, for alvor blev presset, selvom holdet også har mødt verdensmestrene fra Spanien.

- Vi er presset langt hen i kampen. Hele første halvleg er det på kroaternes præmisser, men i anden halvleg er det en helt lige kamp, som måske bliver afgjort, da Niklas (Landin, red.) har nogle redninger, siger Spellerberg.

- Det er rart, at vi holder hovederne kolde og får scoret de fornødne kasser og vinder kampen.

LÆS OGSÅ: Den spanske monsterstreg: Det var for vanskeligt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afrikaneres vilde VM-drøm: Vil bruge...
bt.dk
Hans Pilgaards store drøm går i...
bt.dk
Tori lever som voksen-baby: Har endda...
bt.dk
Megastjerne afslører ubehagelig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx