Af - 09/09-15 11:48

Boksekrigen raser: - Patrick har ikke præsteret siden juni 2014Boksekrigen raser: - Patrick har ikke præsteret siden juni 2014

Veteranen Rudy Markussen gør lørdag comeback, men forude venter hadets kamp mod Patrick Nielsen.

- For mig personligt er kampen mod Patrick Nielsen billetten videre til noget større. Jeg er blevet bremset af skader og de mennesker, jeg har haft omkring mig, så jeg føler ikke, at jeg har fået udlevet mine drømme. Det skal ske nu.

Så klart lyder det fra 38-årige Rudy Markussen, der lørdag gør comeback i bokseringen mod georgieren Ramazi Gogichashvili (19-6-2). Men det er kampen til december, hvor modstanderen hedder Patrick Nielsen, der for alvor optager sindet hos den rutinerede Markussen, der måtte crashe Patrick Nielsens pressemøde for at få kampen trumfet igennem.

- Patrick Nielsen har ikke præsteret, siden han tabte sin kamp i Rusland (i juni 2014, red.). Det er kun gået ned ad bakke, og han skal tage sig gevaldigt sammen, hvis han skal have en chance, vurderer Rudy Markussen.

Rudy Markussens træner, Kenneth Svensson, lover, at det bliver en toptrimmet bokser, der entrerer ringen.

- Rudy har været utroligt målrettet, motiveret og disciplineret. Denne her omtale og hype, som Patrick jo også har boosted, den har motiveret ham. Rudy ved jo også godt, at det her er sidste skud for at vise den kvalitet, han har.

Har han det stadig i sig?

- Det har han - forstået på den måde, at Rudy er en hardhitter. Han har en slagkraft, som ingen anden dansk bokser, og det er den, som vi kommer til at satse på, lover han.

Rudy Markussen føler sig klar til at møde den 14 år yngre modstander.

- Det er nok en af de kampe, jeg har glædet mig allermest til, og jeg vil være 200 procent klar, det er jeg allerede mentalt, men nu starter vi med kampen i weekenden, fastslår han.

LÆS OGSÅ: Sauerland: 'Hadets kamp' er nu en realitet

LÆS OGSÅ: Danske ærkerivaler har skrevet under på boksekamp

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx