Af - 06/01-14 16:16; Opdateret: 06/01-14 16:55

Officielt: FCN sælger angriber til tyrkereOfficielt: FCN sælger angriber til tyrkere

Bursaspor skal forsøge at få glæde af 21-årig dansker, som klubben har købt i FC Nordsjælland.

storybild

Oguzhan Aynaoglu er færdig med at kæmpe mod FCM's Jesper Juelsgård og andre superligaspillere. Nu gælder det Drogba og kompagni. (Billede: Polfoto/Nanna Kreutzmann)

Det blev ikke til hverken succes eller meget spilletid i FC Nordsjælland for Oguzhan Aynaoglu, som nu er draget til Tyrkiet, hvor han fremover skal spille for Bursaspor i den tyrkiske liga.

Brian Laudrup får plads i Hall of Fame
Brian Laudrup får plads i Hall of Fame

- Det er en god dag for FC Nordsjælland og for O.G., som med aftalen kommer til en klub, hvor han vil blive udfordret på højeste niveau. Vi glæder os over, at han nu får en chance i Tyrkiets bedste række. O.G. har igennem mange år været en del af vores talentarbejde og er en spiller, vi er stolte af, at kunne sende videre i systemet. Med aftalen sikrer vi, at FCN også får andel i hans videre udvikling, siger bestyrelsesformand og fungerende sportsdirektør Allan K. Pedersen i en pressemeddelse.

Christian Eriksen er Årets Fodboldspiller - igen
Christian Eriksen er Årets Fodboldspiller - igen

- For FC Nordsjælland er det altid en stor glæde at se, når vores talentarbejde giver afkast. Vi investerer tungt i talentudviklingen, og hver gang vi kan sende en spiller til udlandet eller sælge til andre danske klubber, giver det et fingerpeg om, at vores strategi er den rigtige for os, siger han.

Brøndby-flop til prøvetræning i Superligaen
Brøndby-flop til prøvetræning i Superligaen

Oguzhan Aynaoglu er 21 år, er af netop tyrkisk afstamning og har 14 kampe samt to mål for FCN på cv'et. Han er kommet op gennem klubbens ungdomsafdeling, men har også en fortid i Brøndby og Glostrup.

Ifølge bold.dk er FCN's 19-årige Hakan Redzep også røget ud af vagten. Uden kontrakt er han blevet hentet af Vejle Boldklub.

LÆS OGSÅ: Fodboldpræsident er vred over latterligt filmeri

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Hella Joof taler ud om sin store...
bt.dk
Louis kan ikke li' at få våde hænder...
bt.dk
Frustreret Hareide flytter det danske...
bt.dk
Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx