19/01-15 23:11

Everton og West Bromwich holder hinanden i bundstridenEverton og West Bromwich holder hinanden i bundstriden

Mandagens chancefattige Premier League-kamp mellem Everton og West Bromwich Albion endte logisk nok 0-0.

storybild

(Billede: Polfoto)

Både Everton og West Bromwich Albion hænger godt fast i nedrykningskampen i Premier League, efter at holdene mandag aften spillede 0-0.

Evertons værter har med det uafgjorte resultat fire point ned til en nedrykningsplads, mens West Bromwich Albion kun har tre point ned til Hull, som akkurat er under nedrykningsstregen.

Kort før pausen havde Kevin Mirallas en gylden chance for at bringe Everton foran, men belgierens straffesparkforsøg var skidt. Bolden tog ydersiden af stolpen, og det endte med et målspark.

Arsenal spænder ben for Manchester City i titelkamp
Arsenal spænder ben for Manchester City i titelkamp

Agger: Savnede juleprogrammet i Premier League
Agger: Savnede juleprogrammet i Premier League

Meget skidt af Kevin Mirallas, som kort forinden havde taget bolden fra sin holdkammerat Leighton Baines, der ellers normalt tager straffespark for Everton. Baines kunne med rette rase over sin holdkammerat.

I pausen foretog Everton-manager Roberto Martinez en enkelt udskiftning. Kevin Mirallas blev i noget, som kunne ligne en straffeaktion, taget ud og erstattet af den tidligere FC København-spiller Bryan Oviedo.

Everton og Oviedo gik mest efter sejren i anden halvleg, men kvaliteten manglede i offensiven hos hjemmeholdet. Gæsterne var meget passive i hele opgøret og virkede ganske tilfredse med 0-0.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx