Af - 12/03-14 15:08

Red Bull-boss: Vi kan tabe med to omgangeRed Bull-boss: Vi kan tabe med to omgange

Mercedes har lige nu Formel 1-feltes bedste motor, og Red Bull frygter det værste.

storybild

Lewis Hamilton ligner en kommende verdensmester. (Billede: Polfoto/AP)

Red Bull har stordomineret Formel 1 i de seneste sæsoner.

I år ser det anderledes ud. Ikke mindst på grund af motoren ligner det i stedet en sæson i Mercedes-tegnets navn. Det erkender Red Bull-boss Chris Horner.

Her er de nye regler for Formel 1-racerne
Her er de nye regler for Formel 1-racerne

- Man vil sandsynligvis se den samme dominans i år. Muligvis ikke fra os, men fra Mercedes, siger Red Bull-boss Chris Horner, der har har skrækscenariet klar for søndagens første grandprix i Australien.

- Hvis Mercedes-teamet skulle ende med at være to omgange foran alle andre i Melbourne, ville det ikke overraske mig baseret på det, vi har set i pre-season. Det har været imponerende, siger Chris Horner til Telegraph.

Chokskifte på vej i Formel 1: Verdensmester vil væk
Chokskifte på vej i Formel 1: Verdensmester vil væk

Og han mener, at Mercedes lige nu har løst de nye regulativer i forhold til motorerne bedst – og det gælder alle fire hold med den type hestekræfter.

- Ud fra det, vi kan se i øjeblikket, så er hold med Mercedes-motorer i ret god form, og det er vi ikke. Vi står på hælene og har meget at indhente, siger Chris Horner, der håber, at hans egen motor-leverandør Renault i hvert fald har løst problemerne inden Formel 1 rammer Europa i maj.

Dom: Sådan ender Magnussens sæson
Dom: Sådan ender Magnussens sæson

Mercedes-favoritten Lewis Hamilton har selv et godt øje til Ferrari-motoren, men mest af alt glæder han sig over, at Red Bull-dominansen ser ud til at være brudt.

Selv om han ikke vil undervurdere Sebastian Vettel og co.

Medier: Kun et mirakel kan redde Schumacher
Medier: Kun et mirakel kan redde Schumacher

- I bund og grund har de stadig en forbløffende racer. Jeg håber bare, at vi har en bedre motor. Det ville hjælpe godt til. Red Bull har ødelagt spændingen i fire år, og det er ikke godt. Man vil gerne have en spændende VM-serie, og jeg håber, at de nye regler vil hjælpe til med at få det i år, siger Lewis Hamilton til BBC.

LÆS OGSÅ: Magnussen om nye regler: Ikke godt for sporten

LÆS OGSÅ: Formel 1: Magnussen sætter ny fantomtid

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx