Af Ritzau - 07/05-16 15:45

Manchester United slår Norwich og holder City i snorManchester United slår Norwich og holder City i snor

Juan Mata blev matchvinder for Manchester United, der på udebane slog nedrykningstruede Norwich.

storybild

Manchester Uniteds manager, Louis van Gaal, har set sit hold svinge i løbet af sæsonen. Lørdag mod Norwich var ingen undtagelse, men sejren kom i hus til sidst. (Billede: Reuters/John Sibley)

Manchester United har fortsat muligheden for at slutte på den fjerdeplads i Premier League, der sikrer adgang til Champions League-kvalifikationen i næste sæson.

Holdet var ellers i store problemer i lørdagens udekamp mod Norwich, men det lykkedes for United at hive en 1-0-sejr i land på et mål af Juan Mata efter 72 minutters spil.

Spanieren udnyttede tæt under mål et fornemt forarbejde af Wayne Rooney.

Sejren var fortjent bedømt ud fra antallet af muligheder, men ingen af holdene ramte for alvor topniveauet.

Manchester United var hæmmet af, at Anthony Martial kort før kampstart måtte melde sig ukampdygtig, og Uniteds offensiv sled for at få hul på bundholdets forsvar. Men det lykkedes altså til sidst.

United kan glæde sig over kun at være et point fra bysbørnene Manchester City på fjerdepladsen med to kampe tilbage. Søndag møder Manchester City toprivalerne Arsenal, der ligger nummer tre.

Norwich og klubbens fans har til gengæld ikke meget at glæde sig over. Holdet er på vej til at rykke ud af Premier League.

Norwich er næstsidst med to kampe tilbage. Der er to point op til Newcastle over stregen, mens der ét point op til Sunderland, der er under stregen. Sunderland har modsat Norwich og Newcastle tre kampe tilbage af sæsonen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk ø var isoleret: Fem sendt på...
bt.dk
Kommune har brugt flere millioner...
bt.dk
Gus Hansen stævnede Rasmus Nøhr for...
bt.dk
P-pille til mænd på vej
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx