07/03-15 18:14

Kane-mål i lokalopgør sender Tottenham på Europa-kursKane-mål i lokalopgør sender Tottenham på Europa-kurs

88 minutter fik Christian Eriksen på banen i Tottenhams 2-1 sejr over Queens Park Rangers i Premier League.

storybild

Harry Kane blev matchvinder for Tottenham. (Billede: Polfoto/AP)

Christian Eriksen lever i øjeblikket i skyggen af holdkammeraten Harry Kane, der for tiden er Tottenhams farligste offensivspiller.

Lørdag viste kometen Kane endnu engang forskellen på de to, da han to scorede gange, mens Christian Eriksen brændte en gigantisk chance.

Harry Kanes to mål var nok til at sikre sejren i London-opgøret mod Queens Park Rangers, selv om den tidligere Tottenham-spiller Sandro reducerede til 1-2 undervejs.

Dermed kan Tottenham tage tre vigtige point med hjem. Det sender klubben op på den syvendeplads, der giver adgang til Europa League i næste sæson.

Det var dog kun marginaler, som forhindrede Tottenham i at komme bagud efter en halv times spil.

Den store og farlige QPR-angriber Charlie Austin var tæt på at score sit sæsonmål nummer 16 i begyndelsen af anden halvleg, men englænderen måtte se sin knaldhårde afslutning pareret på undersiden af overliggeren.

Uheldet skulle vise sig at blive dyrt, for få minutter senere steg Harry Kane til vejrs ved et frispark og headede bolden i mål til en Tottenham-føring på 1-0.

Den føring havde Christian Eriksen alletiders mulighed for at fordoble i anden halvleg, men danskeren måtte se sin flugter blokeret af en forsvarsspiller på stregen i en situation, hvor QPR-målmand Robert Green var udspillet.

Heldigvis for Tottenham ved Harry Kane, hvor målet står. Kane scorede endnu en gang, da han driblede uden om målmanden og sparkede Tottenham på 2-0.

Dermed syntes kampen afgjort efter 70 minutter, men seks minutter efter reducerede Sandro for Queens Park Rangers.

Brasilianeren skiftede til QPR sidste sommer fra netop Tottenham, men hans mål blev ikke fulgt op af endnu en scoring, og dermed må QPR fortsat kigge langt op til redning.

QPR har efter 28 kampe tre point op til Jores Okores Aston Villa, der ligger lige over nedrykningsstregen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet søger vidner til dødsulykke...
bt.dk
Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
Fire år efter et af de største...
bt.dk
Verdens tredjestørste butik på vej...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx