Af - 08/01-17 08:47; Opdateret: 08/01-17 08:59

Salen grinede af prisvinders toiletbesøg: Her er den alvorlige sandhedSalen grinede af prisvinders toiletbesøg: Her er den alvorlige sandhed

Der var en rigtig god grund til, at Casper U. Mortensen ikke var på scenen til at modtage sin pris.

Bildstrecke im Grossformat »

Da han vandt ‘årets jubelscene’ var han ikke i salen til at modtage prisen.

Håndboldspilleren Casper U. Mortensen var gået på toilettet og var ikke nået tilbage til sin hæder, og det fik selvsagt mange til at grine, da der i Boxen i Herning i går blev holdt prisuddeling for de danske sportsstjerner.

Men der viste sig at være en særdeles god grund til Casper U. Mortensens fravær. Det afslørede han selv på Twitter efterfølgende.

- Tak for prisen for årets jubelscene. På mit 'toiletbesøg' falder en mand om på gulvet med hjertestop og derfor valgte jeg at blive, skriver han.

Guldfirerikon om Hall of Fame-hæder: Den ultimative ære
Guldfirerikon om Hall of Fame-hæder: Den ultimative ære

Han uddybede den alvorlige hændelse over for TV2.

- Jeg nåede ikke rigtig at opleve det, for jeg var ude på toilettet og oplevede en mand, der fik det rigtig dårligt og faldt om. Første melding var et hjertestop, så jeg valgte at blive der og sørge for, han kom i gode hænder og egentlig var hos ham, til der kom sygeplejersker.

Det har heldigvis vist sig, at der ikke var tale om et hjertestop alligevel. Derimod var det et ildebefindende, som fik manden til at gå i gulvet, og han skulle være i bedring, lyder det.

- Han var væltet og havde slået hovedet i gulvet to gange. En læge fra salen kommer og tilbyder hjælp, og han konstaterer, at hans medicinerede blodtryk er for lavt, siger Peter Smith fra Jysk Kontrollør- & Vagtservice til DR.

Dermed fik aftenen et lykkeligt udfald efter omstændighederne.

Håndboldspiller hjalp mand med hjertestop under hyldest
Håndboldspiller hjalp mand med hjertestop under hyldest

- Jeg føler ikke, jeg gjorde så meget andet end at sørge for, der kom en hjertestarter, mens jeg fik råbt og løbet, alt hvad jeg kunne. Det er dejligt, han har det godt. Det gør, jeg kan sove godt i nat, lød det fra Casper U. Mortensen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Billeder vækker afsky: Turister gør...
bt.dk
10 spørgsmål du altid har haft lyst...
bt.dk
Eddie Skoller sætter...
bt.dk
Thomas Skovs far faldt om og bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx