Af Ritzau - 03/03-17 18:20

Sara Slott Petersen misser EM-finale i 400 meterSara Slott Petersen misser EM-finale i 400 meter

Den danske atlet sluttede på tredjepladsen i sin semifinale ved indendørs-EM, hvilket ikke rakte til finalen.

storybild

Det blev ikke til en finaleplads i 400 meter for Sara Slott Petersen ved indendørs-EM i atletik. (arkivfoto). (Billede: Scanpix/Jewel Samad)

Den danske atlet Sara Slott Petersen måtte kigge langt efter en finaleplads i 400 meter ved indendørs-EM i atletik i Beograd.

Fredag aften sluttede den danske atletikstjerne på en tredjeplads i sin semifinale, og det rakte ikke til en plads i finalen.

Sara Slott Petersen løb i tiden 52,86 sekunder, hvilket er hendes bedste tid på distancen i sæsonen, men både schweiziske Léa Sprunger og Justyna Swiety fra Polen var hurtigere end danskeren.

Sara Slott Petersen blev semifinaleklar tidligere fredag, da hun blev nummer to i sit indledende heat i tiden 53,39 sekunder.

Hendes foretrukne disciplin er 400 meter hæk, men den er ikke på programmet ved indendørs-EM.

Udendørs-VM i London i august er danskerens store mål for sæsonen, og her stiller Sara Slott Petersen op i sin favoritdisciplin.

Fredag blev ellers en god dag for dansk atletik.

Hos mændene kvalificerede 19-årige Benjamin Lobo Vedel sig til finalen i 400 meter, da han igen satte personlig rekord. Denne gang lød tiden på 46,60 sekunder.

Det rakte til en imponerende andenplads i danskerens semifinale, efter at han tidligere fredag kvalificerede sig til semifinalen og også satte personlig rekord.

Her løb Benjamin Lobo Vedel i tiden 46,65 sekunder.

På den dobbelte distance løb Stina Troest sig også i semifinalen, da hun opnåede en andenplads i sit heat.

Andreas Bube blev ligeledes semifinaleklar i 800 meter, og senere fredag lykkedes det for Andreas Martinsen at løbe sig i finalen i 60 meter hæk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen indrømmer brug af...
bt.dk
Far til 14-årig pige i koma: 'Gid det...
bt.dk
Lagde du mærke til det?...
bt.dk
Tre mænd stukket ned i butikscenter:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx