Af - 09/01-14 10:20

Nu træner alle Wilbeks drenge - bortset fra ham herNu træner alle Wilbeks drenge - bortset fra ham her

Anders Eggert er stadig ude, men ellers træner hele den danske EM-trup med torsdag. Det ligner mere og mere en komplet trup.

storybild

Anders Eggert er stadig ude med sin skadede akillessene, men ellers er Wilbeks trup ved at være klar til EM. (Billede: Polfoto/JENS DRESLING)

Det har set tvivlsomt ud, men nu begynder Wilbeks spillere at ligne en kampdygtig EM-trup. Således træner alle mand bortset fra venstre fløj Anders Eggert med til torsdagens træninger i det jyske.

- Vi skal have de spillere med, der ikke har været med i en periode nu. Det er sådan set alle på nær Anders Eggert, der kan være med nu, og det er jeg selvfølgelig glad for, siger Ulrik Wilbek til tv2.dk.

Wilbek om sit EM-skadeshelvede: Det lysner
Wilbek om sit EM-skadeshelvede: Det lysner

Danmark spiller første kamp ved EM på hjemmebane i Jyske Bank Boxen søndag mod Makedonien.

Optakten til slutrunden har været noget sløret, fordi der har været skader og sygdom hos en del spillere. Men folk som Mads Mensah Larsen, Lasse Svan Hansen, Hans Lindberg ser ud til at være ovenpå igen, mens Rasmus Lauges EM-skæbne endnu først bliver afgjort fredag.

Wilbeks hovedpine: Så meget betyder skaderne
Wilbeks hovedpine: Så meget betyder skaderne

- Den eneste, der er lidt tvivl om, er Jesper Nøddesbo (rygproblemer, red.), og så er det klart, at Rasmus Lauge træner med de restriktioner, han hele tiden har haft, indtil han bliver scannet fredag, fortæller Wilbek.

Danmarks kamp mod Makedonien starter klokken 20.30 søndag og sendes på TV2. Følg med på mx.dk for reportage og reaktioner.

LÆS OGSÅ: Efter skaderne: Wilbek henter reserve ind

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Optimistisk Tom K: Mine forventninger...
bt.dk
Mand røvede Fakta-butik: Nu søger...
bt.dk
Cecilie Hother afslører sin kur:...
bt.dk
Jens Gaardbo: Mit postnummer får folk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx