29/09-17 22:15

AC Horsens nedlægger kriseramte Randers FCAC Horsens nedlægger kriseramte Randers FC

AC Horsens hentede en 1-0-sejr ude over bundholdet, Randers FC, der stadig ikke har vundet på hjemmebane.

storybild

Randers FCs træner, Olafur Kristjansson, så fredag sit hold tabe igen. Scanpix/Claus Fisker/arkiv

Randers. Det blev til sæsonens sjette nederlag i 11 kampe for Randers FC i Alka Superligaen, da AC Horsens hentede en 1-0-sejr med hjem fra BioNutria Park Randers fredag aften.

Efter en jævnbyrdig første halvleg tog AC Horsens føringen et par minutter efter pausen, da Kjartan Finnbogason headede et langt indkast i nettet.

Randers forsøgte at kæmpe sig til point, men kunne ikke passere Horsens-målmand Jesse Joronen - selv om de var uhyre tæt på til sidst - og Randers har stadig ikke vundet en ligakamp på eget græs i denne sæson.

Første halvleg var en rodet og chancefattig omgang. Ingen af holdene greb for alvor initiativet, og ingen af holdene var tæt på at score.

Symptomatisk for første halvleg kom det første forsøg på mål først efter 26 minutter, da Horsens-angriberen Finnbogason måtte se sin afslutning reddet af Hannes Halldorsson i Randers-målet.

I de sidste ti minutter af første halvleg begyndte Randers at få overtaget, men nettet kom ikke til at blafre i de første 45 minutter.

Det gjorde det dog i anden halvleg, der kun var tre minutter gammel, da Horsens kom foran. Et indkast blev forlænget, og Finnbogason pandede udeholdet foran.

Randers styrede spillet i slutfasen i jagten på en udligning, men Horsens-holdet var godt organiseret og afviste randrusianerne igen og igen.

I overtiden stod overliggeren i vejen for en Randers-udligning, men tættere kom hjemmeholdet ikke, og så vandt Horsens med 1-0.

Med de tre point springer Horsens op på tredjepladsen, mens Randers fortsat ligger sidst.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde er faldet ud af vindue: Hendes...
bt.dk
Lars Løkke lagde en blomst ved...
bt.dk
Menneskejagt på farlig øksemand...
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx