Af Ritzau - 11/10-16 08:54

Hjernerystelse bremser ishockeysportens største stjerneHjernerystelse bremser ishockeysportens største stjerne

Sidney Crosby er ude på ubestemt tid efter at være blevet ramt af en hjernerystelse.

storybild

Sidney Crosby har tidligere kæmpet med følgerne af en hjernerystelse, og nu må den canadiske stjerne igen holde pause. (Billede: Scanpix/Bruce Bennett)

På tærsklen til sæsonstarten i Den Nordamerikanske Ishockeyliga (NHL) er der dårligt nyt fra en af ishockeysportens mest markante profiler.

Den canadiske superstjerne Sidney Crosby er nemlig endnu engang sat ud af spillet med en hjernerystelse, og det er usikkert, hvornår han igen kommer i kamp for Pittsburgh Penguins.

Pittsburgh-træner Mike Sullivan fortæller til nhl.com, at Crosby fik det dårligt, da han mødte op i hallen før en testkamp i lørdags.

- Vi tog ham ud af holdet, og mandag var han igennem en undersøgelse og blev diagnosticeret med en hjernerystelse. Vores lægestab vil træffe de nødvendige foranstaltninger her fra, siger Sullivan.

Det er ikke første gang, den 29-årige forward kæmper med følgerne af en hjernerystelse.

I sæsonerne 2010-11 og 2011-12 gik han glip af i alt 101 kampe efter at have fået hårde træf mod hovedet i to kampe i træk.

Sidney Crosby blev senest valgt som den mest værdifulde spiller i den netop overståede World Cup, hvor han blev topscorer med tre mål og syv assister.

Den nye NHL-sæson åbner med fire kampe natten til torsdag dansk tid.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx