09/03-16 00:35

Uskarpe Roma-spillere ærgrer sig over spildte chancerUskarpe Roma-spillere ærgrer sig over spildte chancer

Roma er ude af Champions League efter 0-2-nederlaget til Real Madrid. Holdet brændte flere store målchancer.

storybild

Romas Edin Dzeko var en af de spillere, der brændte oplagte målchancer i 2-0-nederlaget til Real Madrid. (Billede: AP/Francisco Seco)

Med et 0-2-nederlag til Real Madrid tirsdag er AS Roma ude af Champions League efter samlet at være slået i ottendedelsfinalerne med 4-0.

Holdet skulle hente mindst to mål på Real Madrid i tirsdagens kamp, og især i første halvleg havde spillerne flere store målchancer. Men skarpheden svigtede, og italienerne må rejse hjem til Rom uden en billet til kvartfinalerne.

I Roma-lejren var der da også bitre miner over de spildte chancer i kampen. Holdets anfører, Alessandro Florenzi, der selv brændte en stor chance, mener, at større effektivitet kunne have ændret klubbens skæbne.

- Vi havde mange chancer i den første kamp, og vi havde mange chancer i dag (tirsdag, red.), men hvis man ikke scorer, kan man ikke gå videre.

- Nogle gange afhænger det ikke af erfaring, man skal bare være mere præcis. Det er ærgerligt, for med mere effektivitet kunne det have været en anden historie. Vi spillede to gode kampe, siger han ifølge uefa.com.

Men holdets træner, Luciano Spalletti, mener dog ikke, at der var tvivl om, hvem der skulle have pladsen i kvartfinalerne.

- Virkeligheden er, at vi tabte 0-2 to gange. Det eneste rigtige var, at Real Madrid gik videre. Vi er nødt til at blive bedre mentalt og blive skarpere.

- Vi var ikke på det nødvendige niveau i dag. Vi fortryder ikke, at vi har tabt, men at vi ikke har spillet kampen med den rigtige overbevisning, siger han.

Holdet kan nu fokusere på topkampen i Serie A, hvor klubben befinder sig på en tredjeplads efter Juventus og Napoli.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kim Walls mor fokuserer på...
bt.dk
'Diverse mænd har skrevet til mig, at...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Kim Walls danske kæreste: Hun var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx