Af - 09/03-15 07:43

Wozniackis lille sejr – med stor betydningWozniackis lille sejr – med stor betydning

Det var ikke en af tennis-Tourens største turneringer, Caroline Wozniacki i weekenden vandt. Tværtimod.

storybild

Caroline Wozniacki på vej op. (Billede: Kamran Jebreili)

Caroline Wozniacki hev mobiltelefonen frem på banen. 'Min første trofæ-selfie nogensinde,' skrev hun senere på Instagram.

For den danske tennisdarling kunne efter eget udsag 'ikke være gladere', efter at hun i går vandt karrierens 23. titel ved at finalebesejre rumænske Alexandra Dulgheru 4-6, 6-2, 6-1.

Sådan! Wozniacki vinder finale
Sådan! Wozniacki vinder finale

Og det kan hun godt unde sig, mener tenniskommentator Per Colstrup Vinkel – selv om Malaysian Open er en af WTA-Tourens mindre turneringer.

- Turneringen i sig selv er ubetydelig og pointmæssig uinteressant. Men for Wozniacki handler det om at bygge en base op på hardcourt, og her betyder det at vinde turneringer ganske meget. Ikke mindst mentalt, hvor hun har haltet lidt i denne sæson,. siger Per Colstrup Vinkel til metroxpress.

Wozniacki: - Det giver mig gåsehud hver eneste gang
Wozniacki: - Det giver mig gåsehud hver eneste gang

I den sammenhæng er Malaysian Opens præmiesum på 250.000 dollars ikke meget sammenlignet med denne uges udfordring i Indian Wells. Her er præmiesummen på 5.381.235 dollars, og alle de store navne dukker op.

- Ingen har været i tvivl om hendes fysiske formåen, men nu viser hun også, at hun kan gå hele vejen i en turnering. Det er sejre på dette niveau der kan skærpe hende til at gå dybere i de større turneringer, siger Per Colstrup Vinkel.

TV: Kom bag kameraet på Wozniackis bikini-optagelse
TV: Kom bag kameraet på Wozniackis bikini-optagelse

De 280 point, som Caroline Wozniacki tjener til verdensranglisten med sejren i Malaysia, betyder heller ikke alverden på verdensranglisten. Her ligger hun fortsat nummer fem.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nicolas Sarkozy anholdt af politiet
bt.dk
Kendt DR-vært dater ny mand
bt.dk
Midt i skandalen: Facebooks ansatte...
bt.dk
35-årig far dræbte sine børn og tog...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx