Af Daniel Martinsen - 14/08-17 22:35

B.S. Christiansen ryger ud: 'Et vigtigt element, som vi desværre ikke har i dag'B.S. Christiansen ryger ud: 'Et vigtigt element, som vi desværre ikke har i dag'

B.S. Christiansen er fortid i AGF.

storybild

Ikke mere samarbejde mellem B.S Christiansen og AGF. (Billede: Niels Ahlmann Olesen)

Det bekræfter træner Glen Riddersholm over for Jyllands-Posten.

Den tidligere jægersoldat, der også tidligere har hjulpet Bjarne Riis' cykelhold og Superligakollegaerne i FC Midtjylland, nåede at være i den aarhusianske klub i godt et år, hvor han fra en tilbagetrukken rolle forsøgte at hjælpe de spillere, der måtte have brug for det.

»Det er jeg rigtig ærgerlig over. Vi havde selvfølgelig håbet på at have en ekstra ressource, men sådan skulle det ikke være, og så gør vi alt hvad vi kan uden B.S.,« siger Glen Riddersholm, der forklarer, at man ikke kunne finde en 'gensidig aftale'.

AGF er ikke kommet så godt fra start i denne Superligasæson, hvor det indtil videre er blevet til fire point i fem kampe og en placering i bunden af tabellen.

B.S. Christiansen blev ifølge Jyllands-Posten hentet til AGFi marts 2016, og samarbejde varede frem til afslutningen på den seneste sæson, dvs. frem til udgangen af maj i år.

»Hans job var at være lynafleder og være en mental ressource, som spillerne kunne benytte sig af. De kunne anvende ham, både som fodboldspillere, men også som privatpersoner. Det var et vigtigt element, som vi desværre ikke har i dag. fordi der ikke kunne opnås enighed, og det er selvfølgelig ærgerligt,« siger Glen Riddersholm til mediet.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten
 

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx