Af Simone Augusta Lundt - 13/09-17 20:33

Fodboldstjerne til grin på Instagram efter vild tatoveringFodboldstjerne til grin på Instagram efter vild tatovering

Fodboldspilleren Leroy Sané bliver drillet af en kollega på Instagram på grund af en voldsom tatovering.

storybild

September 9, 2017 Manchester City's Leroy Sane. (Billede: LEE SMITH)

Mange fodboldspillere har en tatovering eller to, og flere har også en god portion selvtillid, men Manchester City spilleren Leroy Sane har taget det sorte blæk og selvtilliden til helt nye ekstremer.

I juli blev det afsløret, at Leroy Sané havde fået en tatovering, som fylder hele hans ryg. Tatoveringen forestiller ham selv, der scorer mod Monaco under Champions League. I går delte spilleren et billede af sin tatovering på det sociale medie Instagram via 'Stories', hvor billedet er tilgængeligt i 24 timer.

Men billedet blev ikke modtaget med klapsalver, likes og highfives, som den 21-årige fodboldspiller nok havde håbet på. Derimod gjorde holdkammeraten Raheem Sterling grin med tatoveringen, skriver flere medier blandt andet The Sun og 101 Great Goals.

Sterling delte nemlig et screenshot af Sanes billede med teksten 'Hvilken dårlig tatovering »Mit navn er @leroysane19, og jeg elsker mig selv«'.


Det kunne tyde på, at Sterling synes, at Sane er lidt for glad for sig selv. Hvilket han ikke er ene om, dengang Leroy Sane viste sin tatovering frem på fodboldbanen, blev han grillet på Twitter.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet med nye oplysninger i...
bt.dk
'Paradise'-par havde sex på tv: Sådan...
bt.dk
FOA-formand slår fast midt i...
bt.dk
Gigantisk fiasko: Spillede Premier...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx