Af - 04/09-13 11:27

Olsen om Twitter: Jeg sender et brevOlsen om Twitter: Jeg sender et brev

Morten Olsen skal ikke selv have en Twitter-profil, men han har ophævet forbuddet for sociale medier på landsholdet.

storybild

Morten Olsen skal ikke selv bruge Twitter, men har givet sine spillere lov til at bruge det sociale medie. (Billede: Polfoto/LARS POULSEN)Morten Olsen, skal du have en Twitter-profil?

- Det tror jeg ikke, jeg skal. Jeg sender et brev du.

LÆS OGSÅ: DBU dropper Twitter-forbud

Men selv om landstræneren ikke selv går amok på det sociale medier, har han givet sine spillere lov til at bruge Twitter og andre sociale medier, når der er landsholdssamling.

Indtil tirsdag aften håndhævede han ellers et forbud mod brugen af sociale medier for landsholdsspillerne. Et forbud, der har været bredt diskuteret og især udskældt. Men det er vist nye tider.

LÆS OGSÅ: Ny mand på landsholdet

- Jeg tror, det vigtigste er, at spillere er blevet mere bevidste om, hvad det her medie er for noget. 'Hvordan skal jeg begå mig i det her miljø?' Der tror jeg, at de har gjort sig deres negative – og helt sikkert også positive – erfaringer med det, siger Morten Olsen til mx.dk.


- Så det er blevet mere en dagligdag for dem, end det måske var for halvandet år siden. Derfor har vi også sagt: Nu gør vi det, siger han.

LÆS OGSÅ: Afbud: Olsen må undvære to spillere mod Malta

Hvad var problemet med Twitter?

- Jeg kommer fra en generation... fodbold handler om, at nogle gange slår dit hjerte 100, og nogle gange slår det 180. Og hvis du skal svare på et eller andet, når det slår 180, er det en dårlig idé.

- Det tror jeg, vi kan være enige om alle sammen. Jeg kommer selv fra en generation, hvor hvis vi var utilfredse med et eller andet, skulle vi ud og købe frimærker og en konvolut, og så skulle vi gå til brevkassen og sende det videre.

- Og så kunne det godt være, at inden vi kom derhen, tænkte vi: 'Arh, det er nok en dårlig idé.'

- Jeg tror også, der er nogen, der har bidt sig i tungen en gang imellem, fordi hvis du er frustreret og irriteret for eksempel, kan det godt være, at man tænker: 'Det skulle jeg sgu nok ikke have gjort.'

LÆS OGSÅ: Morten Olsen glad for Eriksens valg

- Det tror jeg, at spillerne er blevet mere bevidste om. Det er måske til irritation for medierne, at de ikke er så impulsive længere, men i hvert fald har de gjort deres erfaringer, og derfor har vi også sagt – der er også kommet flere lyttere til – at det er fint.

- Vi har ingen problemer med det. Spillerene er bevidste om, hvad det her handler om; de bruger det i dagligdagen. Derfor.


LÆS OGSÅ: DBU dropper Twitter-forbud

LÆS OGSÅ: Ny mand på landsholdet

LÆS OGSÅ: Afbud: Olsen må undvære to spillere mod Malta

LÆS OGSÅ: Morten Olsen glad for Eriksens valg

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt imam beroliger Støjberg: Sådan...
bt.dk
Unge hærger børnehaver: 'Det gør både...
bt.dk
Efter sindssygt nedrykningsdrama: BT...
bt.dk
Alvorlig ulykke i forlystelse: Casper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx