Af - 03/11-16 12:01

Ekspert: Her er favoritten i europæisk danskermødeEkspert: Her er favoritten i europæisk danskermøde

Ajax er favorit i aftenens danskerkamp mod Celta Vigo, mener 6’erens fodboldekspert Mads Junker.

Bildstrecke im Grossformat »

Lasse Schøne og Kasper Dolberg mod Daniel Wass og Pione Sisto. Der er dømt danskermøde, når Ajax i aften krydser klinger med Celta Vigo i Europa League.

Efter 2-2 i den første kamp topper Ajax i gruppe G med syv point – to flere end Celta, der er nummer to. Derfor mener Celtas Daniel Wass, at kampen i Amsterdam er uhyre vigtig.

- Det er en meget vigtig kamp for os, da vi spiller på et stort stadion mod et virkelig godt hold. Jeg ved ikke, hvem der spiller fra start – det er en beslutning for træneren. Men det er klart, at hvis vi vinder, ser det virkelig godt ud for os, har danskeren ifølge Football Espana sagt på et pressemøde.

Hareide: Kasper Dolberg er en klassisk målscorer
Hareide: Kasper Dolberg er en klassisk målscorer

Det er imidlertid yderst tvivlsomt, at Celta Vigo vil sætte alt ind på at vinde, lyder vurderingen fra 6’erens fodboldekspert Mads Junker, der fremhæver, at spanierne har givet reserverne masser af spilletid i Europa League.

- Celta vil det ikke rigtigt. Det kan man se på deres opstillinger, der er fyldt med reserver. Der er flere spillere, som slet ikke får spilminutter i La Liga, der spiller i Europa League, siger Mads Junker og tilføjer:

- Det frustrerer nok Wass lidt, fordi han var en af de spillere, der i sidste sæson var med til at sikre en Europa League-plads.

Modsat har Ajax-træner Peter Bosz stillet stærkt op til alle Europa League-kampe, forklarer eksperten, der ser Ajax som favorit.

- Ajax har stillet med deres bedste i alle kampene. Det handler om, at deres træner vil have kontinuitet. Men det betyder også, at han er sindssygt presset af omgivelserne, fordi han ikke bruger ret mange af deres store talenter, siger Junker.

Teenager skal redde Danmark - se hans iskolde reaktion
Teenager skal redde Danmark - se hans iskolde reaktion

Med Ajax i favoritrollen er det også naturligt, at Mads Junker tror mest på, at det er hollændernes Kasper Dolberg, der har størst chance for at få en dansk hovedrolle af de positive af slagsen.

- Jeg tror mest på Dolberg, fordi der er størst chance for, at han kan afgøre kampen. Han er inde i en fin scoringsperiode, og det er fedt at se en dansker, der udvikler sig så meget, forklarer Mads Junker.

KLIK HER FOR AT FÅ DE BEDSTE FODBOLDNYHEDER FRA METROXPRESS

Holland elsker dansker: - Ender hos Barelona, Real Madrid, Chelsea...
Holland elsker dansker: - Ender hos Barelona, Real Madrid, Chelsea...

Celta formøbler 3-0-føring efter tidlig scoring af Wass
Celta formøbler 3-0-føring efter tidlig scoring af Wass

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
Morgenmadsprodukt kaldes tilbage:...
bt.dk
Rystende overvågningsvideo afslørede...
bt.dk
Mand død i brand
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx