Af - 30/10-16 11:54; Opdateret: 30/10-16 14:07

Medie: Kevin Magnussen tilbudt ny F1-kontraktMedie: Kevin Magnussen tilbudt ny F1-kontrakt

24-årige Kevin Magnussen ser ud til at skulle køre Formel 1 igen i 2017. Tilbudt ny to-årig kontrakt.

Bildstrecke im Grossformat »
Kevin Magnussen er den dansker, der har kørt flest løb i Formel 1. Kevin Magnussen i sit rette element: Bag rattet i en Formel 1-racer. - Jeg har kørt ræs hele mit liv, og nu er jeg sulten og ivrig efter at sidde i en Formel 1-racer igen, sagde Magnussen, i forbindelse med sit comeback til Formel 1. Navn: Kevin Jan Magnussen Født: 5. oktober 1992 i Roskilde I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. 12 top-10-placeringer kørte Magnussen hjem i sin første sæson i Formel 1 hos McLaren i 2014. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarede Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Magnussens første sæson hos Renault har været svingende. En enkelt syvendeplads og en tiendeplads er det blevet til som højdepunktet. Ellers har der været tale om placeringer ude af top-10. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen (tv.) har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Hun hjalp ham ind i det forjættede Formel 1-land, men nu er deres samarbejde smuldret. Kevin Magnussen i 2012, få år inden han brød ind i Formel 1-verdenen. Året efter vinder han Formel Renault 3.5 Series. Resten er historie...

Kevin Magnussen ser ikke ud til at blive arbejdsløs foreløbig.

Kevin Magnussen har gode muligheder for at kunne sætte sig bag rattet i en F1-racer i 2017. Han har nu modtaget et kontrakttilbud fra Formel 1-teamet Haas, skriver det sædvanligvis velinformerede og troværdige medie Motorsport.com.

Magnussen bliver ifølge mediet tilbudt en to-årig kontrakt fra 2017. Haas forventer ifølge Motorsport.com ikke, at Magnussen stiller med sponsorkroner i ryggen.

Kevin Magnussen starter som nummer 14 i Mexico
Kevin Magnussen starter som nummer 14 i Mexico

Haas har tidligere haft blik for Kevin Magnussen, og teamet gav før sæsonstart i år Magnussen et tilbud om at køre for teamet. Det var dog betinget af, at køreren Romain Grosjean ikke kom til Haas. Det gjorde franskmanden, og derfor gik den aftale i vasken, skriver Bt.dk.

Magnussen behøver ikke spørge sit nuværende team, Renault, om lov til at skifte til Haas, da det franske team ifølge Bt.dk tidligere i denne måned valgte ikke at aktivere deres option på hans arbejdskraft i 2017.

Magnussens motor har det svært i Mexico
Magnussens motor har det svært i Mexico

Kevin Magnussen har meldt ud, at han helst vil fortsætte hos Renault, men teamet har endnu ikke besluttet, hvem det vil have som teamkammerat til tyske Nico Hülkenberg i 2017.

Den 24-årige dansker er fortsat inde i varmen hos Renault, og dermed kan han ende med at stå med to kontrakttilbud.

Palmer: Det bliver mig eller Kevin i Renault-sædet
Palmer: Det bliver mig eller Kevin i Renault-sædet

Senere i dag kører Kevin Magnussen løb for Renault i Mexico. Han starter fra 14. pladsen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx