Af - 11/01-16 11:00; Opdateret: 11/01-16 13:27

Han er verdens bedste - men ligner (næsten) en klovnHan er verdens bedste - men ligner (næsten) en klovn

Lionel Messi er gigantisk favorit til at vinde Ballon d'Or i dag - hans jakkesæt er til gengæld mere tvivlsomt

Bildstrecke im Grossformat »

Når Lionel Messi i aften står med sin femte Ballon d'Or i hånden, er der en god chance for, at han i stedet for at ligne verdens bedste fodboldspiller, mere ligner en klovn.

Eller tæt på i hvert fald: De jakkesæt, som den lille argentiner har vist sig i ved prisuddelinger de senere år, er lige på grænsen.

- Man kommer nemt til at ligne en klovn eller en dårlig tv-vært, men han holder den. Det er subtilt, samtidigt med at det larmer helt vildt. Men det ligner jo ikke et kostume, det ligner et lækkert jakkesæt, der er skrædderskyet. Tjekket, selv om det er ret vildt, siger kulturjournalist og modeskribent for Politiken, Niels Pedersen, da han skal vurdere Messis jakkesæt fra de senere års prisuddelinger.

Det røde, det prikkede, det af velour, det af silke, det med de mærkelige mønstre... de er allesammen perfekt skræddersyede Dolce & Gabbana-jakkesæt, som nok er lidt mærkelige, men også helt rigtige.

- Det følger ikke nogle farver og regler, det er gas. Det er jo helt sort. I øst og vest, mønster, krave... Det er helt galt, siger Niels Pedersen, der mener, at Messis jakkesæt spiller på fordomme om fodboldspillere.

- At de har virkelig dårlig smag. De er pænt tacky! Og det her er en blanding af god og dårlig smag, men det er en tjekket dårlig smag, siger Niels Pedersen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx