Af Daniel Remar - 12/04-18 15:56

Brøndby sælger Rønnow for stort millionbeløbBrøndby sælger Rønnow for stort millionbeløb

Målmanden skal fremover begå sig i tysk fodbold.

storybild

Frederik Rønnow skal fremover begå sig i tysk fodbold. (Billede: Henning Bagger)

Brøndby skriver i en selskabsmeddelelse, at klubben har forhandlet et salg af målmand Frederik Rønnow på plads med tyske Eintracht Frankfurt.

Således lyder en meddelelse på klubbens hjemmeside.

»Brøndby IF har modtaget og accepteret et bud på Frederik Rønnow fra den tyske Bundesligaklub Eintracht Frankfurt. Frederik Rønnow har endnu ikke forhandlet sine personlige vilkår med Eintracht Frankfurt. Såfremt Frederik Rønnow opnår enighed med Eintracht Frankfurt omkring sine personlige vilkår, vil Frederik Rønnow skifte til den tyske Bundesligaklub i sommeren 2018 efter afslutningen af den nuværende sæson,« skriver Brøndby og tilføjer:

»Salgsprisen for Frederik Rønnow vil i givet fald være ca. 21 mio. kr., og handlen vil have en positiv indvirkning på årets resultat før skat på ca. 19 mio. kr. Herudover kan der senere komme yderligere bonusbetalinger til.«

25-årige Frederik Rønnow har de seneste år bejlet til udlandet med mange, stærke præstationer for Brøndby i Superligaen. Målmanden har heller ikke lagt skjul på, at han gerne ville prøve sig selv af unden for Danmark.

Det har da også været tæt på i flere omgange, hvor engelske Crystal Palace fra Premier League har været meget interesseret i danskeren og har lagt flere bud på Frederik Rønnow.

Brøndby har dog indtil torsdag valgt at takke nej, men nu fandt klubben frem til en aftale, der giver Brøndby mulighed for at finde en erstatning.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mentalerklæring: Så høj er Peter...
bt.dk
Politiet efterlyser mand fra...
bt.dk
Patrick Nielsen om boksebrag mod...
bt.dk
Maskerede gerningsmænd læssede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx