Af Daniel Martinsen - 30/06-15 14:13

Klub dropper spiller efter skøre kravKlub dropper spiller efter skøre krav

Selv en stenrig klub med oliemilliarder kan sige stop.

storybild

I første omgang kunne Gervinho ikke grine hele vejen til banken. (Billede: Polfoto/AP)

Stenrige arabere stopper gigantkrav fra fodboldspiller Fodboldspilleren Gervinho forlangte helikopter og privat strand for sit klubskifte til Abu Dhabi-klub.

Fodboldklubben Al-Jazira fra Abu Dhabi er næppe blandt de klubber, som må tælle pengene på bunden af skattekisten, før den køber spillere. Men AS Roma-spilleren Gervinhos krav blev for meget.

FCK's nye slovener: - Vi får en god sæson
FCK's nye slovener: - Vi får en god sæson

Det fortæller den italienske Serie A-klub tirsdag ifølge nyhedsbureauet AFP.

Aftalen mellem Roma, fodboldspilleren fra Elfenbenskysten og Al-Jazira var stort set på plads, og Gervinho skulle til Abu Dhabi på en fireårig kontrakt til en værdi af 13 millioner euro - svarende til næsten 100 millioner kroner.

Men aftalen kollapsede, da Gervinho foruden en helikopter og en privat strand også ville have bolig til sin familie og jævnlige flybilletter til hans hjemland Elfenbenskysten. Krav, klubben kalder 'ublu'.

Daniel Wass skifter 'ikke endnu' til Spanien
Daniel Wass skifter 'ikke endnu' til Spanien

Nyhedsbureauet fortæller, at Al-Jazira så de høje krav som et alarmsignal om fremtidige problemer med fodboldspilleren, og derfor har man stoppet forhandlingerne med ham.

Gervinho er stadig på udkig efter en ny klub, men forventes at deltage ved Romas første træning efter sommerpausen 5. juli.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx