24/01-16 17:28

Wolfsburg dummer sig med Bendtner på banenWolfsburg dummer sig med Bendtner på banen

Nicklas Bendtner fik et kvarter på banen og var med i et mål i Wolfsburgs 2-3-nederlag til Frankfurt.

storybild

Frankfurts Szabolcs Huszti og Wolfsburgs Vieirinha i hård duel i den uskønne kamp. (Billede: Polfoto/AP)

Nicklas Bendtner har været rygtet væk fra Wolfsburg i det nuværende transfervindue, men angriberen er stadig i sin tyske klub, og han er tilsyneladende fortsat et brugbart angrebsvåben for træner Dieter Hecking.

Bendtner blev sendt på banen et kvarter før tid, da Wolfsburg søndag eftermiddag tabte 2-3 til Eintracht Frankfurt, og danskeren var involveret i sit holds anden scoring.

Bendtner kan blive indskifter under Hareide
Bendtner kan blive indskifter under Hareide

Sebastian Jung gik til baglinjen og sendte bolden ind foran mål, hvor en fremrykkende Nicklas Bendtner lod den passere til André Schürrle, der udlignede.

Men Wolfsburg, der burde have vundet kampen klart, endte alligevel med at rejse hjem helt uden point, da giftige Alexander Meier dybt inde i overtiden sænkede gæsterne med sin tredje scoring i kampen.

Crystal Palace lurer på Nicklas Bendtner
Crystal Palace lurer på Nicklas Bendtner

Wolfsburg fortsætter den dårlige stime i Bundesligaen. Sammenlagt med de sidste resultater før julepausen er Bendtners klub nu oppe på fem kampe uden sejr.

Holdet dominerede ellers tungt i første halvleg, og Frankfurt-spillerne blev pebet ud til pausen af hjemmepublikum på Commerzbank Arena.

Kun dårlige Wolfsburg-afslutninger og gode redninger af den tidligere Esbjerg- og Brøndby-målmand Lukas Hradecky holdt pausestillingen nede på 0-1.

Træner beordrer ekstra løbeture til Bendtner: Din form er dårlig!
Træner beordrer ekstra løbeture til Bendtner: Din form er dårlig!

Det var den brasilianske midterforsvarer Dante, der sørgede for den enlige scoring efter 25 minutter, da han ekspederede Ricardo Rodriguez' frispark i nettet ved bageste stolpe.

Træner Dieter Hecking havde fra start valgt Schürrle som spydspids med dybdeløberen Max Kruse hængende bag ved, og fra bænken kunne Bendtner se den bevægelige duo gøre det udmærket.

Dårlig form? Sådan svarer kæk Bendtner igen på trænerkritik
Dårlig form? Sådan svarer kæk Bendtner igen på trænerkritik

Men Frankfurt kom bedre ud til anden halvleg, og efter 73 minutter var resultatet vendt helt på hovedet efter to klassiske centerforwardmål af Frankfurts Alexander Meier.

Så måtte Hecking ty til sin danske joker, og det så ud, som om Wolfsburg trods alt fik bjærget et point, men det endte altså i en ny og helt unødvendig skuffelse for Champions League-deltagerne.

LÆS OGSÅ: Synger Mikkel Hansen med på nationalsangen?

LÆS OGSÅ: Tysk medie: Bendtner har sagt farvel til holdet

LÆS OGSÅ: Bendtner: Olsen fik min drøm til at gå i opfyldelse

LÆS OGSÅ: Historisk ringe: Så lavt synker Bendtner og co. efter EM-kiks

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx