26/01-16 10:49

FCK-profil fravælger Danmarks landsholdFCK-profil fravælger Danmarks landshold

FC Københavns Youssef Toutouh har besluttet at spille for Marokko og fravælger Danmarks landshold.

storybild

(Billede: Polfoto)

Fodboldspilleren Youssef Toutouh har endnu ikke været udtaget til Morten Olsens landshold, men eksperter har i noget tid set ham som en ung spiller, der bankede på.

Nu har han valgt at takke ja til tilnærmelser fra Marokko. Det fortæller den 23-årige FC København-profil til Ekstra Bladet.

- Jeg har valgt at følge mit hjerte i det her. Min familie og jeg har rødder i Marokko, som betyder meget for mig, selv om jeg er vokset op i Danmark og er stolt af det, siger Youssef Toutouh til avisen.

Svensk medie: FC København kigger på Robin Olsen
Svensk medie: FC København kigger på Robin Olsen

Fodboldspilleren er født i Danmark, men begge hans forældre er marokkanske, og Marokkos landstræner Zaki har ifølge Ekstra Bladet flere gange været i kontakt med Toutouh.

I december var landstræneren også på plads i Parken til en superligakamp, og han havde efterfølgende et møde med Toutouh.

FC København henter svensk (og halvt dansk) topmålmand
FC København henter svensk (og halvt dansk) topmålmand

- Som fodboldspiller handler det om at nå så mange store oplevelser som muligt, og jeg føler, at det kan jeg få med det marokkanske landshold, som har vist meget stor interesse for at få mig med, siger han videre.

Ifølge Ekstra Bladet har Danmarks kommende landstræner, Åge Hareide, forhørt sig hos sin landsmand, FCK-manager Ståle Solbakken, om han kunne overtale Toutouh til at spille for Danmark.

/ritzau/

LÆS OGSÅ: Skadet Stephan Andersen er ude i tre måneder

LÆS OGSÅ: Officielt: Amartey får kontrakt hos Leicester til 2020

LÆS OGSÅ: Forstående OB regner med Rasmus Falk i foråret

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx