Af - 03/02-16 12:47; Opdateret: 03/02-16 14:48

LIVE: Kevin Magnussen om Formel 1-comeback: - Jeg glæder mig helt vildtLIVE: Kevin Magnussen om Formel 1-comeback: - Jeg glæder mig helt vildt

I dag bliver Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører til den kommende Formel 1-sæson. Følg pressemødet i Paris her.

Bildstrecke im Grossformat »
Magnussen viser før Melbourne-løbet stolt sin nye gule Renault-racer frem, som han skal køre i hele sæsonen. Renaults kørerdragt bliver også holdt i det traditionelle gule farver. Her er Magnussen ved præsentationen af sæsonens Formel 1-felt i Melbourne. ...ved præsentationen af den racer, han skal køre i ved sæsonens start. Den ser sort ud ved første øjekast, men den er i virkeligheden.. Ligesom Kevins og Jolyons shorts! Jeps. Den kan åbenbart også surfe - her fra en lidt anderledes præsentationsvideo. 24. februar 2016: Magnussen skal teste Renault-raceren for første gang på Montmelo-banen i Barcelona. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarer Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Så skal der testes! En fokuseret Magnussen inden han kører ud på Montmelo-banen i Barcelona 24. februar 2016: Der testes... Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. Ved et storstilet pressemøde i Renaults hovedkvarter uden for Paris blev den Formel 1-raceren for 2016-sæsonen præsenteret. Reservekører Esteban Ocon, kører Jolyon Palmer og Renault-bossen Carlos Ghosn sammen med Magnussen - Jeg er vildt glad, sagde Kevin Magnussen om sin kontrakt med Renault. I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Magnussen crasher ind i Felipe Massa og Danilo Ricciardo på Hockenheim i 2014 Kevin Magnussen udgår af Bahrains Formel 1 i 2014. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin kører rockstjernestilen på den røde løber til Justin Timberlake-koncert i Parken i 2014. Magnussen og holdkammeraten i McLaren-tiden, eks-verdensmester Jenson Button. Efter 2015-sæsonen skiltes Kevin og McLarens veje. Det var ikke noget pænt brud. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Anders Holch Povlsen, boss for Bestseller-koncernen og milliardær, har sponsoreret Kevin gennem det meste af hans karriere.

Kevin Magnussen bliver præsenteret som ny kører for Formel 1 for Renault. Vi følger pressemødet her.

I dag bliver det officielt: Kevin Magnussen gør comeback i Formel 1 i næste sæson.

Den danske Formel 1-stjerne præsenteres på et pressemøde, som Renault afholder kl. 13.15 i deres hovedkvarter uden for Paris. Her bliver hele teamet præsenteret - herunder den nye bil og de to kørere, som foruden Jolyon Palmer altså bliver Kevin Magnussen.

Som metroxpress i går kunne afsløre gennem en kilde tæt på processen, så blev kontrakten mellem Magnussen og Renault i går eftermiddags skrevet under efter flere dages forhandlinger og rygter i medierne.

Ekspert: Magnussen kan præge kongeklassen i mange år
Ekspert: Magnussen kan præge kongeklassen i mange år

Dansk motorsport fryder sig over Magnussen-udvikling
Dansk motorsport fryder sig over Magnussen-udvikling

Comeback til Formel 1: Nu har Kevin skrevet under med Renault
Comeback til Formel 1: Nu har Kevin skrevet under med Renault

Forhandlingerne fortsætter: Derfor er Kevins comeback livsvigtigt for karrieren
Forhandlingerne fortsætter: Derfor er Kevins comeback livsvigtigt for karrieren

Følg pressemødet LIVE herunder og bliv hængende efterfølgende for reaktioner og opfølgende historier. Følg også metroxpress' Facebook-side, som er dedikeret til Kevin Magnussen.

LÆS OGSÅ: Vejen banet for Magnussen: Maldonado er ude af Formel 1

LÆS OGSÅ: Kevin tæt på comeback - men underskriften er ikke sat

LÆS OGSÅ: Medie: Magnussen har underskrevet aftale med Renault

LÆS OGSÅ: Medie: Nu har Kevin Magnussen skrevet under med Renault

LÆS OGSÅ: Medie: Kevin Magnussen er tæt på Formel 1-comeback

LÆS OGSÅ: Kommentator: 2016 er sidste Formel 1-chance for Kevin

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

OL-atlet chokerer og forarger med...
bt.dk
Danmarks sejeste 11-årige? Tobias er...
bt.dk
Gravid tv-dommer måtte trække sig fra...
bt.dk
Nærmer sig podiet: Brølstærk Fuglsang...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx