09/11-15 13:03

Thomas Bjørn melder fra til BMW MastersThomas Bjørn melder fra til BMW Masters

Der bliver kun tre danskere i golfturneringen BMW Masters, efter at Thomas Bjørn har meldt fra.

storybild

(Billede: Polfoto/Alastair Grant)

Egentlig var Thomas Bjørn ikke kvalificeret til golfturneringen BMW Masters i Shanghai i den kommende weekend, da han lå for langt tilbage på Race to Dubai-listen, som afgør feltet til turneringen.

For en uges tid siden modtog Bjørn dog en invitation til turneringen alligevel, men nu har danskeren valgt at melde fra. Det skriver teetime.dk.

FORE! Psykedeliske svampe trækker folk til golfbanen
FORE! Psykedeliske svampe trækker folk til golfbanen

Der står ikke noget om, hvorfor Thomas Bjørn har valgt at droppe turneringen.

Med afbuddet bliver Danmark repræsenteret af Søren Kjeldsen, Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard, som alle er direkte kvalificeret til turneringen.

BMW Masters er næstsidste stop på årets European Tour, og spillerne skal kæmpe om en samlet præmiesum på syv millioner dollar (48 millioner kroner).

Årets sidste turnering på European Tour spilles i Dubai fra 19. november, hvor de 60 bedst placerede spillere på Race to Dubai-listen er kvalificeret.

Både Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen er sikre på deltagelse i Dubai. Lucas Bjerregaard er nummer 55 på listen og ligger også lunt i svinget til en plads i sæsonfinalen.

Danmark har i 2015 vundet to European Tour-turneringer. Søren Kjeldsen sejrede i maj i Irish Open, mens Thorbjørn Olsen triumferede i Alfred Dunhill Links Championship i Skotland i oktober.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afsløring skærer kæmpe milliardbeløb...
bt.dk
Kæmpe Hollywood-firma er gået konkurs...
bt.dk
Sex and the City-stjerne stiller op...
bt.dk
Tidligere DR-vært skal være far: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx