Af Mads Kindberg Nielsen - 30/01-18 16:08

Wozniacki afslører personlig samtale: 'Jeg har hørt fra det danske kongehus'Wozniacki afslører personlig samtale: 'Jeg har hørt fra det danske kongehus'

Efter sejren i Australian Open er det væltet ind med beskeder til den danske stjerner.

Top 5: De bedste dueller fra Wozniackis fantastiske finalesejr

Tillykkeeeeeeeeeeee, Caroline.

Det er væltet ind med lykønskninger til Caroline Wozniacki, der vandt sin første Grand Slam, Australian Open, i weekenden.

Også fra det danske danske kongehus har der været bud efter den danske tennisstjerne, skriver WTA-tourens hjemmeside og citerer Wozniacki.

»Jeg har hørt fra den kongelige familie. De sagde tillykke til mig og sagde, at de er virkelig glade på mine vegne, så det er virkelig fedt,« siger Caroline Wozniacki.

Carolne Wozniacki fortæller ikke hvem, som hun har snakket med fra kongehuset, men et godt bud kunne være, at kronprins Frederik i hvert fald er iblandt. Kronprinsen er yderst sportsinteresseret og desuden det danske medlem af den internationale olympiske komité, IOC.

Hilsener var der nu i forvejen kommet rigeligt af til Wozniacki - tjek bare listen af stjernenavne, som skrev tillykke til hende i timerne efter den fornemme sejr i tre sæt over rumæneren Simona Halep.

LÆS OGSÅ: Wozniacki runder vild milepæl: Grand Slam-titel forgylder hende!

Sejren har ikke kun kastet mange lykønskninger af sig - den har også gjort, at Caroline Wozniacki nu ikke længere er en verdensetter, som aldrig nåede at vinde en Grand Slam i karrieren.

Længe har netop det faktum, at Wozniacki ikke har vundet en af tennissportens største turneringer, plaget hende, men som hun spiller for tiden, lukker selv de værste kritikere munden.

I toppen af artiklen kan du se fem af de vildeste dueller fra finalen i Australian Open.

Caroline Wozniackis næste opgave venter allerede på hende. Hun er med i en turnering i Skt. Petersborg, hvor hun allerede er videre - helt uden at have spillet en kamp endnu.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sanne Salomonsen efter X...
bt.dk
Jes Dorph: Hver dag lægger de...
bt.dk
De ryddede op i bedstefars hus: Han...
bt.dk
Vildt klubskifte på vej? Superbomber...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx